Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsaszal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori posztunkban az első alkalom előtti érzéseket próbáltuk ecsetelni, most pedig arra vállalkozunk, hogy a post állapot lehetőségeit vizsgáljuk meg. Persze nem feltétlen van nagy különbség egy legális  és egy házasságtörő első szexes találkozás között, de…..
Ha szeretőd van (vagy csak jelölted, akit szívesen meghódítanál), lehet, hogy utálod a hétvégét. A hosszú hétvégét kiváltképp. A karácsonyt is, de a fő ellenséged a nyaralás. Nyári szabadság, esetleg teljes adásszünettel.Persze kapcsolatfüggő, mert ha nem a város (ország)…..
Ezúttal sorozatot indítunk, amelynek tárgya a szeretői "piacon" fellelhető pasitípusok feltérképezése. Ma két végletet hasonlítunk össze, a mindenevőt és a mimózát. A mindenevő az a pasi, akinek nem nagyon számít, ki mennyire cicababa, kinek milyen a kosármérete, és…..
Rozsaszal 2011.04.10 13:07:31
@skarlát betű: cimlapos lettel, jon majd a kommentaradat, kitartast hozza. a blog meg szuper.
Vágyunk valamire. Lehet, hogy először csak személytelenül. Pezseg a vérünk, itt a tavasz. Kísértésbe esünk. Találunk valakit. Fantáziálunk vele. Lehet, hogy az otthoni szex közben. Vagy épp önkielégítéskor. Flörtölünk. Levelezgetünk, telefonálgatunk. Kétértelműek vagyunk,…..