Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canada Dry

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újranyitja május 15-én két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható - közölte az Opus Global és a Hunguest…..
Május végére várható jelentősebb számú foglalás a turizmusban, és a főszezon kilátásairól is majd csak akkor lehet biztosabbat mondani - vélekedett Semsei Sándor, a Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetségének (MTDMSZ) elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán...
Mórahalom megnyitja kapuit, és minden szükséges intézkedést megtesznek, hogy a helybéliek és a városba érkező vendégek biztonságban érezhessék magukat - jelentette ki hétfőn a Csongrád megyei város polgármestere...
Hévíz újranyitott, a hétvégén már több százan fürödtek a gyógytóban, a magánszállások már belföldi vendégeket is fogadtak - közölte a város polgármestere hétfői sajtótájékoztatóján. Papp Gábor (Fidesz-KDNP) azt mondta: az egy hete érvényben lévő lazításoknak köszönhetően szombaton megnyitott a…..
Mintegy 10 százalékkal nőtt a belföldi turizmus forgalma 2018-ban. Az 1-2 éjszakás foglalás volt továbbra is a sláger, utazásaink alkalmával jellemzően apartmanban, vendégházban vagy panzióban hajtottuk álomra a fejünket a Szallas.hu statisztikái szerint. Átlagosan 46 830 forintot fizettünk…..
Talán egy éve lehetett, hogy kipróbáltam a citromos vizet. Az első időkben vásároltam a boltban a citromot, lestem az akciókat mikor hol lesz olcsóbb. Aztán nem hogy olcsóbb lett volna, hanem egyre drágább. A citromról átálltam a citromlére, de nem emiatt hagytam abba a kúrát. Most azt olvasom az…..
Ki ne bosszankodott volna már, hogy eldugult a lefolyó, nem megy le a víz a WC-ből, vagy a mosogatóból? Mielőtt tárcsáznánk a közelben lakó szerelőt, vagy a kedvenc ezermesterünket, érdemes tenni egy próbát a szódabikarbónával. A szódabikarbóna ,,filléres termék”, mely vagy megtalálható valamennyi…..
Onlinemarketing blog Vérszag 2012.08.02 00:12:30
Hurrá! Megvan a második aranyérmünk az O******n! Illetve nem a miénk, hanem egy sportolóé (Gyurta Dánielé), de mi, magyarok, hajlamosak vagyunk ennek úgy örülni, mintha mind benne lennénk. Mintha mind évekig hajnalban kelnénk, mintha mind elviselnénk a csalódásokat, a lemondást,…..