Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IllesLaszlo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. TIPP: Ne nyomtassunk feleslegesen Sokszor csak pár mondatnyi adat miatt nyomtatunk ki egész odalakat. Pedig könnyen lehet, hogy elég az is, ha felírjuk a szükséges infót egy kis papírra vagy a számítógépen, okostelefonon elmentjük. Vagy talán meg is jegyezhetnénk? Lehet, hogy nem…..
Úgy véljük, hogy a kirekesztő beszédnek egyfajta kultúrája kezd meghonosodni Magyarországon. Egyre nagyobb a társadalmi támogatottsága azoknak a politikusoknak, közgondolkodóknak, akik különböző társadalmi csoportok másokkal való egyenlőségét megkérdőjelezik. Célunk, hogy…..
IllesLaszlo 2014.03.08 13:03:32
@Kelletteznekem?: Ennél jobban nem is lehetne megfogalmazni a lényeget. (szép volt)

Annyit tudnék már csak hozzáfűzni, hogy az aki ezt a cikket megírta, és akik a pontozást adták, ugyan mit is kifogásoltak?

Hogy elkülönítik a tisztességest és a tisztességtelent?

Vagy azt: ... és "ha" a tisztességtelenek között több a cigány az nem jobbik hibája? Miért szerintetek kedves balliberális újságírók, szerintetek a jobbik miatt van az, hogy kisebbség többsége bűnöző? Ha nem, akkor ezzel a mondattal mi a bajotok?

Hát azzal, hogy a tisztességes cigányokat segítik? Ezzel mi a bajotok?

A tisztességteleneket meg nem! Talán ez a bajotok? Talán közéjük tartoztok? A feleségetek, vagy a férjetek talán a kedves barátaitok, vagy talán ti magatok vagytok a tisztességtelen cigányok, és fáj nektek, hogy a a jobbik csak a tisztességes cigányokat segítené?

Világosítson fel kedves szerkesztő úr/hölgy - hogy melyikkel és konkrétan mi volt a baja, amiért ez a pontozás jött ki! Írja meg a véleményét! Ne csak a az irányított véleményének a pontozását. Az okait is szeretnénk tudni.

És kérem, ha mi a személyes adatainkat megadva tudunk a cikkhez hozzászólni, akkor a legkevesebb Önöktől kedves jelenleg senkiktől, akik nem vállalják magukat, hogy megnevezik magukat.

Nevezze meg továbbá a forrásit, a cikk szerzőjét, hisz Önök mindent tudnak rólunk. Mi semmit! Kik maguk, kik állnak ennek a hátterében? Ki írta személy szerint a cikket? Kik készítették a pontozást. Vállalják magukat, ahogy mi is.

A bujkálás alapba a balliberálisok ismérve. Tessék előjönni és a szélhámoskodást befejezni. Mutassa meg magát, hacsak nem egy gyáva szar ember nagy pofával :)
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..