Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breki5678

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liszt zenéjét akarva-akaratlan mindenki ismeri, aki a huszadik században – vagy azután – született. De vajon lehet-e toplistát összeállítani egy ilyen gigantikus életműből? Megpróbáltuk, kiderül, sikerült-e.Az idő ez esetben nekünk dolgozott: 2011-ben már csak azon…..
Breki5678 2011.10.22 12:41:04
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
 Szia Kincses Papa!Megkaptuk mms-en az oklevelet, ezt majd be kell keretezni és kitenni az irodában. Nagyon büszke vagyok rád!Itthon nagyon borús az idô, de nem esik, ezért motorozás helyett elmentünk a játszóra. Isteni volt, simon akár órákon át tud homokozni, legszivesebben…..
3 hét beszámolója fáradtság 2011.04.12 18:28:17
 Szia Szerelmem!Hát most úgy érzem, nagyon ki vagyok merülve és fáradt vagyok. Biztos a hülye front is, meg hogy simivel ma egész nap úton voltunk. Rájöttem, hogy igazából fizikálisan fáradok ki nagyon a sok cipeléstôl, meg a visítástól.A mai napunk a következô volt…..
 Szia Papa!Képzeld, simi már altatja magát, mi meg sacival együtt  a karikásban. Ô annapetit nézeget én neked írok. Az apropó most az, hogy kis sacink rájött sajnos, hogy fél a gonosztól.Azt hiszem nagyon jól tettük, hogy eddig kisebb korában nem nézett hófehérke és…..
 drága kis papa!ma valahogy már nagyon hiányoztál nekem! Kezdem a hajnallal: arra ébredtem, hogy simi tök el van, tiszta erôbôl rugdossa a falat, majd egy 20 perc után el kezd sírni és áll az ágyában. Jó fél órába telt, áthoztam az ágyunkba, de ô csak mérgesen zokogott.…..
3 hét beszámolója vihar 2011.04.04 21:53:44
 Szia Papa! Hát most elég rosszul érzem magam, mert óriási vihar van kint, mindent visz, félelmetes hangok vannak, ráadásul simi néha köhécsel. Már nagyon várom, hogy reggel legyen!úszás óta nem történt semmi, csak ezt akartam neked megírni. Szeretlek és hiányzol!..
 Istenien érezzük magunkat itthon. Simon aludt másfél órát, most pedig kint vagyunk a kertben. Gyönyörûen süt a nap, simi gereblyézi a füvet, minden bokrot megfogdos, és egyedül locsolta meg a tulipán fát a legkisebb bádogkannával. Most megyek, mert áll a heverôn és a…..
 Szia Drága Papa! Nagy örömmel olvastam a kommentedet a suliról, nagyon jó, hogy tetszik egyelôre és meg vagy elégedve. Apudnak is részletesen beszámoltam telefonon, teljesen odavolt a vívástól. És elküldtem neki is a nyergesi fotókat.A reggelünk gyönyörûen és…..
3 hét beszámolója nyerges 2011.04.02 22:37:58
 Na mosz csendesült el a ház, csak a mosogatógép megy, anyu olvas budai polgárt, tv se megy.Délelött elmentünk sacival edzeni. Megnyílt a diego, saci kapott piros lufit, utána kért mégegyet siminek is. :-))edzés után mama kiszedette a szemöldökét, saci végig nézte, majd…..
 Hát itt is vagyok szerelmem. Piszkosul hiányzol. Már most könnyes a szemem, ha rád gondolok, nem gondoltam, hogy ilyen borzasztó lesz, nem gondoltam bele eléggé. Csak te nagyon vigyázz magadra.Az utunk hazafelé nagyon jó volt, sokat hallgattunk zenét, amikor mondtam sacinak,…..
3 hét beszámolója diósdi buli 2011.04.01 22:47:00
 Amióta beszéltünk és tudom, hogy épségben földet értél, sokkal jobban vagyok.Délután nagyon jókat játszottunk sacival (puzzle, zöldséges, mesék). Simon tök féltékeny volt, folyamatosan harapott engem is, meg sacit is, legalábbis próbált.Aztán 6kor elindultunk diósdra.…..