Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lökött Tigris

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
Lökött Tigris 2012.12.08 03:40:54
@DieNanny: Mit gondolsz mitol annyival olcsobb relative Svajcban az alberlet? Mert a hitelkamatok is joval alacsonyabbak, emiatt ket ugyanolyan erteku lakas havi torlesztoreszlete is joval alacsonyabb lesz. Ha pedig a havi torleszto alacsony a havi lakbernek is alacsonyabbnak kell lennie hisz a "ket termek" egymast helyettesiti, ha tul draga a torleszto az emberek berelnek, viszont ha tul draga az alberlet az emberek vasarolnak. Magyarorszagon nem akkora "buli" hitelre venni a lakast mert a Svajci 1.5-3% helyett 10-12% os THM-et fizetsz...
„Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó voltam” - Hányszor lehet büntetlenül elhitetni a szomszéddal, hogy flörtölünk vele? Levélírónk túl kedves volt a szomszédban lakó férfival, aki közeledésnek vélte a gondoskodást. Amikor a…..