Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rasanes

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rasanes Kis csúszás 2011.11.20 14:45:13
Sziasztok. Kis bejelentéssel érkeztem: CSúszik a 3. rész technikai okok miatt!..
Rasanes Megnyilt a blog! 2011.11.06 02:02:39
Megnyílt a Blog Rasanes channeljéhez. Örvendezzünk! Végre kedvet kaptam a videózásra így most elhatároztam néhány célt amit be kell teljesítsek mert muszáj! Végre már nem ülök a babérjaimon arra várva hogy jöjjön egy jó ötlet. Tádá... megnyílt a blog a chennelemmel…..
SziasztokSok komment szerint unalmasak lettek a GMST részek, ezért egy reformációt fogunk végbehajtani, amibe az fog beletartozni, hogy a GMST egy új arcát fogja mutatni, és remélhetőleg ez mindenkinek fog tetszeni. :)GMST..
SziasztokRemélem mindenkinek tetszett a Váratlan Fordulat a Film 1. része. Igen tudom, hogy ez csak egy beszélős, és nagyon elhúzott rész lett, de én sem így terveztem. Igazából már ebben a részbe bele akartam tenni Portal-os jeleneteket, de sajnos mert a youtube most csak 15 percet…..
SziasztokÚgy gondoltam, hogy minden készen lekonvertált GMST jelenet után írok nektek egy bejegyzést, hogy-hogy áll a videó.Eddig lekonvertálva: 4 db jelenet (összesen: 13,15 perc)És még hátra van 5 db jelenet. Remélem, hogy mindenki várja már nagyon. :DMediEvil ..
Rasanes 2011.06.14 16:43:15
SziasztokItt van néhány Duke Nukem Forever kép, amit a neten találtam, és gondoltam nektek is felteszem a blogra. Márcsak két hét és az Ultimate Alien Ass Kicker végre beteljesítheti a sorsát.…..
SziasztokMivé lett a GMST? Miért kell nekünk mindig arra gondolnunk, hogy a többi csapat, vagy emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, mi a véleményük rólunk, de ennek már vége van. Boss-nak igaza volt, meg kell változtatni a GMST-ét, de nem olyan módszerekkel amilyenekre ő gondolt, de…..
Garry's Mod Sötét Titkai Üdv! 2011.05.14 16:06:00
 Üdvözlet emberek, Victory21 vagyok és kb. 2 hónapja alapítottunk ReptileMk423-al egy új sorozatot melynek neve GMSTShorts és majd be lesz linkelve a blog-ra.A sorozatunknak az a lényege, hogy 1-1,5 perces videókat csinálunk amik nem éppen rendes GMST hosszúságúak. TGF-en még…..
Közlöm mindenkivel,hogy sikeresen véget ért a GMST FM tesztsugárzás.Kommentben tessék véleményeket mondani,és lájkolni! DJ_DAN..
Rasanes 2011.05.07 10:46:37
@][PAPA_Jo][: Egyetértek utolsó kritikádban. Lehetne valami ilyesmi hogy időjárás meg minden! Bár tudom sokba kerülnek ezek a dolgok. De ha nincs akkor, a rádiónak sincs értelme!
Hello everyone,DJ_DAN Here!Latillaman és én tervezünk egy rádiót,ide a GMST blogra. Ha a fejesek beleegyeznek, akkor minden nap délutánján hallhatóvá válik a GMST FM,ahol az én ütős számaimmal és Lati által gyűjtött Rock/Metal számokkal fertőzzük a hallásotokat!…..
SziasztokItt az új pályázat minden egyes fan-nak. Várható volt, hogy hamarosan lesz, hisz a GMST-ben felütötte a fejét a változás.Téma:Régen a GMST videók végén volt egy kép, amin a GMST blog címe szerepelt színes betűkkel, és alatta volt a minden jog a GMST-jé szöveg. Ez a…..
Rasanes 2011.04.16 14:39:58
Garry's Mod Sötét Titkai Új GMST 2011.04.12 21:42:16
Hy Dear Lattilaman in this placeKészül az új GMST,ideiglenesen itt egy promo kép ..