Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Z. Smith

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NASA vezetősége hivatalosan is rábólintott ez első, SLS-hez kapcsolódó küldetésre, az Exploration Flight Test-re (EFT-1). AZ EFT gyakorlatilag a nemrég még Orbital Flight Test névre hallgató program átcímkézése, kivéve, hogy nem pusztán megkeringtetik az Orion/MPCV űrhajót a…..
Az ezotéria és a New Age rajongóktól gyakran hallani azt az elméletet, miszerint létezik egy úgynevezett "kollektív tudat" vagy "effektív tömeg". Azt állítják, hogy ebbe beleavatkozva nagyszerű dolgokat vihetnénk véghez. Csökkenthetjük a bűnözéseket és eltörölhetnénk a háborúkat a Föld színéről.…..
A Zugügyvéd egy személyiségi jogi per kapcsán találkozott az alábbi okfejtéssel, amely a funky szó jelentését próbálja különös megvilágításba helyezni...
John Z. Smith 2011.06.21 20:38:07
SF.blog Ember az űrben 2011.04.12 11:55:00
Pontosan 50 évvel ezelőtt, 1961. április 12-én került sor arra az eseményre, ami sokkolta és elámította az akkori világot: Jurij Gagarin utazást tett egy Föld körüli orbitális pályán, elsőként az emberi fajból (legalábbis ő volt az első, akiről köztudott, hogy megtette…..
John Z. Smith 2011.04.12 18:40:00
Nemrég jelent meg egy cikk az általam már hivatalosan is áltudományosnak és megbízhatatlannak nyilvánított oldalon a natúrszigeten a következő címmel: "Klinikai bizonyítékok: igenis vannak!". A cikk egy Dana Ullman nevű úriember könyvére (A Homeopátia Forradalma) hivatkozik, amelyben elvileg…..
Április 28-án távozik Steve Carell az Office-ból, helyettesének személye ugyan még nem ismert, de az már biztosnak tűnik, hogy nem belülről, a sorozat jelenlegi szereplői közül kerül majd ki, hanem külsős lesz, és az is sanszos, hogy egy korábbi pletyka ellenére mégsem Will…..
Az akupunktúra hívei szerint gyógymódjuk hatásosságát rengeteg komoly tudományos publikáció igazolja. A kritikusok nem értenek egyet. Való igaz, az elmúlt évtizedekben több ezer vizsgálat készült, amelyek gyakran egymásnak ellentmondó eredményre jutottak. Itt volt az ideje egy…..