Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanguard

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iCloud az iOS 4.3-ban is 2011.06.09 09:27:00
Sz. Gergely nevű olvasónk küldte be az alábbi megdöbbentő képeket, amikből kiderül, hogy az Apple felhőalapú szolgáltatása egészen váratlan módon felbukkant a 4-es verziójú operációs rendszerben is.Az egész azzal indult, hogy Gergely belépett az App Store-ba, ahol egy addig nem…..
Azt nem tudjuk, hogy van-e Isten, de nők vannak... és közülük néhányan a Victoria's Secretben vásárolnak - így szólt Woody Allen teológiai fejtegetése a fiának. És vannak, akik még azoknál is menőbbek, akik ezeket a fehérneműket viselik, ezek pedig a Victoria's…..
w A tűz csiholója 2011.04.12 06:57:00
Az elmúlt ötven év apróbb megtorpanásoktól és helyi anomáliáktól eltekintve egy sikertörténet volt az emberiség életében. Atom-világháborút megúsztuk, és nőttön növekedett minden, a világgazdaság legalább három százalékkal évente, a bolygó lakossága kétszeresére,…..
Vanguard 2011.04.12 08:43:13
@Béla bácsi: Szívemből szóltál, még sok Béla bácsit!
Vanguard 2011.04.12 08:47:12
@lyesmith: Pontosan. Sajnos az on-demand média még mindig gyerekcipőben jár, és így azt fogyasztjuk, amit elénk tesznek. Legalább is a legtöbben így tesznek. Ezért nem jut el sokakhoz az a rengeteg információ. De talán egyszer majd... :)
A szifon.com weboldalon olvasható, Apple-től származó- legalábbis annak tűnő - form szerint a vállalat felfüggesztette a szifon.com oldal működését, a szerzői jog megsértése miatt és azért, mert az oldal folyamatosan segítséget nyújtott az iOS készülékek jailbreakelésében.…..