Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetor85

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezony, már csak alig harmincat-negyvenet kell aludni, ha minden igaz, és jön a tavalyi tévés évad egyik legszórakoztatóbb reality-műsora, az Éden Hotel második évada, a műsorvezető továbbra is Horváth Éva, a szereplők meg szingli fiúk és lányok, akiknek párt kell találni…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Vannak termékek, amikhez nehéz ízléses reklámot gyártani. Na most ez a Libra nevű cégnek sem sikerült, ugyanis a tampon hirdetésükben egy transzvesztita és egy csaj sminkel és versenyez a mosdóban, hogy melyikük a jobb nő. Végül az utóbbi győz, mert neki van... találjátok ki,…..
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
zetor85 2011.11.24 14:20:50
@egyhatosmotor: Már azt hittem, hogy csak én vagyok ezzel így, és csak engem ingerel ennyire.. De hála Istennek, ezek szerint nem... :)
Az előzés talán a legveszélyesebb, legtöbb körültekintést igénylő manőver. Nem csoda, hogy a legsúlyosabb balesetek nagy része ilyenkor történik. Vannak, akik egyáltalán nem is mernek előzni, míg mások (pl. én is) igyekeznek körültekintően, de esetenként mást megelőzve…..
zetor85 2011.11.21 13:20:00
@froton: :) Bocs, ha félreérthető voltam! Természetesen én veled értek egyet, froton!
zetor85 2011.11.21 13:01:10
@froton: Én tökéletesen egyetértek kommentelő társammal. Nekem már a 2. nagyon szúrja a szemem. Ne haragudj, de pont arról szerettél volna írni, kedves posztoló, hogy segítsük egymást, és legyünk tekintettel a másikra is.. Te meg pont az ellentkezőjét csinálod.. Ha előzöl egy kocsisort, és az első jobbra kanyarodik, persze, hogy kikanyarod a stop táblánál álló, mert az ilyen majmokat, mint Te, nem látja.. És akkor lehetsz Te istencsászár, meg a világ legjobb sofőrje, de az a Te hibád lesz! Miért? Mert nem előzünk kereszteződés előtt!!!!És azelőtt, hogy leírsz ilyeneket, nézz már magadba! Vannak "odakint" friss jogsisok is, akik ilyenekbe nem fognak belegondolni, amiket leírtál. Ez a Te, és a mi feladatunk, hogy velük elnézőbbek legyünk, és esetenként helyettük is gondolkodjunk, mivel nekik nincs rutinjuk még.. Amúgy meg szerintem a LEGveszélyesebb magatartás az, amit Te csinálsz... Annyira bízol magadban, és a képességeidben, hogy hülyeségeket csinálsz az úton, mint egy gyerek. Gondolkozz már!!!!!!!