Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korareggel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán kijelenthetjük, hogy nincs sok egészségesebb étel az olívaolajos tonhalnál, ugyanis mindkét összetevő bővelkedik esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban. Rendszeres fogyasztásával nagyon jót teszünk az egészségünknek, ezért kíváncsiak voltunk, hogy milyen a hazai kínálat ezen a téren.…..
Gazdátlan szemétdomb, balesetveszélyes aknafedél vagy lekopott zebra. Ilyen és ehhez hasonló problémákra keres megoldást a Járókelő. 6 éves fennállása óta csaknem 19 ezer esetben eredményesen. A felület olyan önkéntesek segítségével működik, akik maguk is bejelentőként kezdték. Ez a tevékenység…..
1957 áprilisában a Sophia Loren tiszteletére rendezett vacsorán Jayne Mansfeld mellei - Joe Shere fotóriporternek köszönhetően - hatalmas médiaszenzáció középpontjába kerültek. A „vetélkedés” fotói világszerte megjelentek. A legismertebb képen az akkor 23 éves Loren…..
Véget ért a TV2 éves nézettségi rekordokat döntögető énekes show-ja, az amatőr celebénekeseket és profikat párban a ringbe küldő Nagy Duett. A döntőbe a végig legmegbízhatóbb (a Keleti-Sramek-duó esetében az első 3-4 adásban unalmasan) három páros került, közülük a nézők teljesen megérdemelten Péter…..
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
                                 VIETNAM - 2006   (Folytatás) Eddig Vietnam déli országrészével ismerkedtünk. Majdhogynem azt írtam, Dél-Vietnammal, ami földrajzi értelemben helytálló, ám politikai-közigazgatási szempontból egészen mást takar.…..
korareggel 2014.09.14 14:46:34
@Németh Géza: Érdekes, köszi a kiegészítést. További érdekes, szép utazásokat kívánok! :)
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
korareggel 2012.10.21 13:28:32
@kispisti: Nem tűnt fel, hogy a kommentelők a véleményüket írják le? Azokról, akik állítólag jók, és akik önszántukból hétről-hétről próbálkoznak ezt bizonyítani. Az én véleményem a "vérprofi" Ördög Nóráról szól, és nem szidtam. Nem kell velem egyet érteni. De akinek van füle (vagyunk ugye egypáran), azokat zavarhat ez az állandósult, még egy kezdőtől sem tűrhető hiba.