Regisztráció Blogot indítok
Adatok
One Dream

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
One Dream 2015.08.26 20:17:46
@atom327i: Teljesen jól látod a dolgokat!
Egészséges gondolkodás kérdése az egész!
Tiszteletem!
One Dream 2015.08.26 20:21:36
@egysmás: JAVÍTÁS!
A korábbi hozzászólásom NEM "atom327i" nevű felhasználót hivatott magasztalni, hanem "egysmás" felhasználónevű honfitársam véleményét kívántam kommentálni, de elrontottam.. :(

Szóval... egysmás, teljesen jól látod a dolgokat!
Egészséges gondolkodás kérdése az egész!
Tiszteletem!
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
One Dream 2014.08.11 12:05:05
@Kotkodus: A véleményünk nem egyezik, és vitatkozni sincs ma kedvem, de annyit azonban megjegyeznék, hogy Magyarország neve az általad használt szövegkörnyezetben két helyen is kis betűvel kezdődik, ami helyesírási szempontból óriási hiba. Tudom, hogy nem sokra tartod Magyarországot, de ha kérhetem, legközelebb próbálj emlékezni soraimra, és írd hazánk nevét nagy kezdőbetűvel. Köszönöm! Pacsi! :)
One Dream 2014.08.11 12:08:25
@Zwio: "A fagyi visszanyalt.

Ha kipusztítja a fidesz az rtl-t, rájuk szavazok. "

Itt már nem az a kérdés, hogy "kipusztítja", vagy sem, hanem az, hogy mikor dobja be az RTL a törölközőt. A dolgok jelenlegi állása szerint már nem sokat kell aludnunk addig.
One Dream 2014.08.11 12:52:25
@Kotkodus: Nincs is mire reagálni, mert megint beszívtál és sületlenségeket hordasz itt össze. Csak egy kávét kérnék. Köszönöm
Tíz éve elmúlt,hogy úgy gondoltam biztonsági őrként keresem meg a kenyérre  valót a családomnak és magamnak. Egy évtized alatt két felső kategóriás fővárosi irodaházban dolgoztam. Az első évek jól teltek.Elég jól lehetett keresni és előre is lehetett lépni a…..
One Dream 2013.07.07 23:57:54
Teljesen igaza van a poszt írójának. A hatóságok semmit nem tesznek. Az építőiparban [hogy csak egy konkrét állami beruházást említsek: Zeneakadémia felújítása/átalakítása] nagyrészt olyan munkavállalók dolgoznak, akiknek a projekt lebonyolításában részt vevő cégekhez gyakorlatilag semmi köze nincs. Az ország minden részén kizárólag csalási szándékkal, főként írástudatlan emberek vállalkozásokat, főként kft.-ket hoznak létre azzal a céllal, hogy az építkezéseken dolgozókat bejelentik, azonban járulékot soha egyetlen fillért sem fizetnek, már a kezdetektől sem. SOHA EGY VASAT SEM FIZETNEK A MUNKAVÁLLALÓK UTÁN, a NAV pedig az ilyen cégekkel nem foglalkozik, holott ezek a cégek egyenként milliárdokkal rövidítik meg évente az államkasszát. Természetesen a járulékot soha nem fizető cégek a munkavállalókat valósan foglalkoztató cégektől dolgozónként havi 10-15.000Ft körüli összegeket is kapnak [persze feketén] a csak papíron valós bejelentésért, ergo ebből a csalás következtében a csaló cégvezetőknek még nyereségük is származik, nem is kevés. [egy kis matek: 20 munkavállaló után átlagosan 200.000-300.000Ft körüli összeget zsebel be a csaló cégvezető] Így építik a jelent és a jövőt olyan munkavállalók, akik nyugdíjról már nem is álmodhatnak és így omlik össze, roskad magába a nyugdíjrendszerünk is. Az építőipar az egyik, a személy-és vagyonvédelem a másik, úgymond legdurvábban csalással és visszaéléssel fertőzött terület. A kamarák pedig hallgatnak, hiszen "az okosságokról" ők is tudnak.
Kedves árokásó polgártársam,sikerült megfejteni, hogy a micropoll rendszert miképp lehet átjátszani, sajnos nem nehéz. Ezért nem alkalmas például helyi népszavazások lebonyolítására sem, ezért használtuk csupán figyelem felkeltésre, arra hogy az együttműködés a kooperáció…..