Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszerű Plack

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákosi utasítására 1952-től 1955-ig évente a magyar GDP 25%-át költötték el a Jugoszláv Néphadsereg ellen emelt, Szentgotthárdtól Nagylakig tartó erődláncolat építésébe. A határsávból kitelepítetteket a mai napig csak részlegesen kárpótolta az állam. Montázs: Szovjet karikatúra a "nyugatbarát"…..
Egyszerű Plack 2012.09.21 17:57:20
@don-kanyar:
nos, szerény véleményem szerint is az R. És F. származására való utalás fölösleges modorosság, ami a jobbszélre jellemző intim kikacsintásnak tűnik, hogy tudjátok, ők is..., és ilyen minőségében bántóan kilóg az egyébként nagyon magas színvonalú írásból.

Véleményem szerint egy igényes blogbejegyzésben nincs szükség az általad említett nemzetközi gyakorlat követésére. Aki olvassa ezt a blogot, úgyis tudja, ki volt R. és F., és jobbára a származásukkal is tisztában van, aminek külön megemlítése nem tesz hozzá semmit a konkrét témához.

Ahogy egyébként releváns volt a nagy vitákat generáló Romsics-írás esetében, by the way. De itt nem az.
Filmvilág blog Nyerj szatírát! 2012.07.10 12:15:00
Blogunk állandó szerzője, Orosdy Dániel nemrég szatirikus regénnyel jelentkezett, melynek címe Halott ügyek, remek illusztrációi a Napirajzért is felelős Merényi "Grafitember" Dániel tehetségét dicsérik. Az alábbi kérdésre helyesen válaszoló három szerencsés a könyv 1-1…..
Egyszerű Plack 2012.07.18 15:37:11
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..