Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csato

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Csato 2018.12.14 17:36:12
@Nerevaryne: ,
"....másrészt ott van a lehetőség független újságot nyomni, vagy éppen MSZP-set, voltak is ilyenek nem? Csak nem vette őket a kutya se és csődbe mentek.... "
Tévedésben vagy ! Minden újság a hirdetésekből él meg és nem az eladott példányszámokból.
Viszont ha a kormány ilyen-olyan indokkal elüldözi a hirdetőket vagy megtiltja ezen médiák vásárlását (mint ahogy megtette) akkor már maguk a hirdetők is elfordulnak a médiáktól mivel hirdetni csak ott érdemes ahol van példányszám. Viszont ez nem érvényes az Fidesz által felvásárolt médiákra. Ott nem kell példányszám és mégis ömlik a hirdetési pénz. Lásd a legnagyobb förmedvényt a Ripost-ot. És tucatjával lehetne sorolni !
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
A TV2 az RTL után elég nagy spéttel (a Válótársak már a harmadik évadot kezdi jövőre, a Mi kis falunk a másodikat) pipálta ki a fikciós tartalomgyártás heti sorozat címkéjű kategóriáját, de legalább biztos kézzel tette. A Korhatáros szerelem nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál…..
A legnagyobbak is hibáznak. Az alábbi képek arról árulkodnak, hogy oda kell figyelni a képszerkesztőnek, mert egy rutintalan mozdulat és máris kész a hiba.1. Vajon mi hiányzik a képről? Nézd meg jól! Tovább a többi képre.....
Csato 2013.12.22 17:07:08
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jön az ősz a Tv2-n is, és ugyan Megasztár nem lesz benne, de sok más igen, és végre szélesvászonban. Duplarészekkel jelentkezik a Jóban rosszban, jön a Katerdális és folytatódik a House. Minden egyéb a sajtóközleményben. Augusztus 22-től dupla részekkel visszatér a Jóban…..
Csato 2011.08.30 11:22:46
@Bougheau Tschichka:
Az a sok biz-basz a képen az nem az eredeti tartalom megváltoztatása ? A szerzők most miért nem pofáznak hogy nem azt látják a nézők amit ők kreáltak ? Ha jogdíjas műsort (filmet) nézünk a tévén akkor miért nem nézhetem az eredeti tartalmat a sok szarság nélkül?
Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője megszerezte a Szépségkirálynő című verseny tévés jogait, így mostantól a TV2-n tűnnek fel az ország legcsinosabb lányai. A Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary az utóbbi három évben az RTL Klubon futott A…..
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Csato 2011.03.31 20:24:44
@zsoci: Hát azért ez is egy valódi bűncselekmény.
Csato 2011.04.01 12:04:13
@zsoci: Akár, hogy is nézzük ez nem egy gondatlanságból elkövetett baleset volt hanem egy bűncselekmény következtében elkövetett baleset. Az elsőnél még "megérteném" a felfüggesztettet de a másodiknál börtön jár. És nem ez a sok hanem amit a gyilkosok, rablók, erőszakoskodók kapnak az a kevés ! És igen is a kemény ítéleteknek lehet visszatartó ereje, lásd pld. Szingapúrt. Próbáljon meg ott valaki kábítószerezni, vele kereskedni, szemetelni, részegen vezetni, stb. Rend is van keményen. Ha az embereket csak azzal lehet visszatartani a bűn elkövetésétől, hogy nagyon kemény ítéleteket hoznak, akkor azt kell tenni.
Normális embernek ez nem lehet probléma mert nem érinti ez a fenyegetettség.