Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VEGATESZT

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AMIKOR A TÉNYEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK. Amikor a világon a szakorvosi rendelők,klinikák,alternativ rendelők a fájdalommentes készülékekre fókuszálnak  akkor elsősorjában mindig a biztonságra,megbizhatóságra törekednek szemügyre veszik a készülékek múltját fejlesztéseit.Ezért a világon abben a…..
Komplex táplálkozás.-az individuális tanácsadás. A Vegateszt International Center Budapest Igazgatója.Varga Endréné Zsófi. Minden 19.-évvel ezelött kezdődött mikor még nem voltak ilyen fájdalommentes vizsgálati módszerek Magyarországon autódidakta módón tanulmányoztuk mivel nem volt semmilyen…..
Manapság mindenki fél ha valamilyen betegségről szó esik.Ez nem csoda hisz nap mint nap olyan anyagokkal érintkezünk olyan dolgokkal találkozik a szervezetünk melyek 50-100 évvel ezelött elképzelhetetlenek voltak.Ne a betegségektől félj,hanem a betegségeket okozó tényezöktől.Elözd meg azt a…..
Amikor a világon a szakorvosi rendelők,klinikák,alternativ rendelők a fájdalommentes készülékekre fókuszálnak  akkor elsősorjában mindig a biztonságra,megbizhatóságra törekednek szemügyre veszik a készülékek múltját fejlesztéseit.Ezért a világon abben a kategóriában nagyon sok esetben a Vegatestre…..
ÉREZD MAGAD BIZTONSÁGBAN. Teljes átfogó allergia vizsgálat 700.-tesztanyagból. Az a legveszélyesebb mikor nem tudjuk,hogy mire vagyunk érzékenyek,mire reagál rosszúl a szervezetünk.Ezért olyan fájdalommentes diagnosztikai megoldást kinálunk önnek melyet számos Nyugat-Európai Klinikán orvosi…..
Sok ember küzd évek óta,rossz emésztéssel,a túlevés teltségérzetet,puffadást általános rossz közérzetett székrekedést okoz.Azt szoktuk javasolni mielött bármit is elkezd szedni végeztessen el egy vizsgálatot.A vizsgálati eredményből már jól el lehet indúlni!A Vegatest praxis Magyarországon olyan…..
Szeretnéd tudni,hogy ezekből mit fogyaszthatsz?Az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú ám vannak olyan élelmiszerek(benne található adalèkanyagok),amik kifejezetten nincsenek jó hatással a testünkre a szervezetünkre!A Vegatest  Nemzetközi szakorvosi rendelökben is használt készülékével irányadó…..
Németországban,és számos más európai országnak modern klinikáin,és szakorvosi rendelőjében vizsgálnak az általunk is használt modern Vegatest,és Vegacheck készülékekkel.Ezek a készülékek megtudják határozni  a további vizsgálatokat,és egy bizonyos szegmens rejtett problémái felismerésében pedig nagy…..
Vegateszt International!Nemzetközi berkekben is elismert.Az elmúlt évtizednek köszönhetően olyan tudás,és technológia áll rendelkezésünkre mely nemzetközi megitélése szerint csúcskategóriát jelent.A Vegateszt nem úgy nyitotta meg kapuit,hogy  annak a reményében ,hogy a sajtó vagy éppen aktuális…..
Ha minden vizsgálati leleted negativ,és úgy látják nem találtak semmit de ugyan úgy fent állnak a panaszaid? Attól,hogy a vizsgálati leleted negativ,és a panaszaid ugyan úgy jelen vannak,és nem pszhiés eredetüek továbbra is komolyan kell venni ezeket a panaszokat.Ne adja fel járjon utána továbbra…..
Hihetetlen de igaz!Volt már úgy,minden lelete rendben van nincs semmi elváltozás mégis rossz a közérzet tele van kiütéssel! Ne hagyja annyiba forduljon a Vegateszt International-hoz! Fejlödésünk kezdete óta a kedvenc ételeink okozhatnak bizonyos problémákat.Vannak  ételekre, összetevőkre…..
Van lehetőség mai modern korban,hogy müszerek segitségével ,hogy megnézzük mikre reagál rosszúl a szervezeted.Sajnos a mai felgyorsúlt világban ahol már magunkra sincs időnk egyre több dologra reagál a szervezetünk rosszúl.Ezért ne add fel van remény!…..
Nagy utat járt be! Angliából jött ,hogy kapjon egy teljes átfogó képet...
Soha ne add fel ha az egészségedről van szó mindig legyen 50 perced foglalkozni magaddal.Mit szabad fogyasztani,és mit nem. Évekre előre egy helyesen beállitott étrenddel megalapozhatjuk egészségünket.Megelözőleg egy vizsgálatból a pontos eredmény mindig segitsünkre lehet.A vegateszt.hu-nál  nem…..
Magyarország első sikeres pollen programja. Jönnek a pollenek!Magyarország első pollen programja!Lassan vèget èr a tèl,èrkezik a tavasz az összes virágzó fűvel,fával együtt.Ilyenkor az allergiának a leggyakoribb fajtájával találkozunk a Pollennel de hogyan lehet ez ellen vèdekezni? Keresse…..
Puffadsz,görcsölsz,állandó visszatérő kiütéseid vannak?Minden leleted negativ!Szabadulj meg az allergiátó!Allergia vizsgálat nem 100 nem is 200 hanem 600 féle különböző tesztanyagra tudjuk megvizsgálni!Komplex átfogò allergia teszt!Allergia,ételallergia,élemiszer adalékanyag,èlelmiszer…..
A Német tradicionàlis egészsègügyi hagyományok,és tapasztalatok alapján müködjön kizárólag olyan Német modern készülékeket,és eljàràsokat alkalmaz,amelyel a gyártónak,és a technika fejlődésének köszönhetően a szervezet àllapotàról tökéletes képet kaphat. Egy régi géppark, elavult műszerek,…..
Használja ki a vegateszt központ elönyeit.  Tevékenységünkben jelentős szerepet szánunk a megelőzésnek,különös figyelmet forditunk az emberi szervezetben kialakuló hiányok,vagy többletek,illetve a táplálkozási rendellenességek okozta problémák korai felismerésében,és életmód,táplálkozás…..
Vegateszt magyarországi központja ahol az eljárást Magyarországon egyedül itt eredeti formában a legkorszerübb készülékkel végezzük...
Vegateszt magyarországi központja.  ..
   CSALÁDIAS  LÉGKÖR,  EMBERKÖZPONTÚ  ÉS SZEMÉLYES GYÓGYÍTÁS  BABA,ÉS GYERMEKBARÀT RENDELŐ  NEM A BETEGSÉGET/DIAGNÓZIST, HANEM A  BETEGET GYÓGYÍTJUK  ELSŐSORBAN A  BETEGSÉGEK OKAIT KERESSÜK , NEM CSAK A DIAGNÓZISOKAT  ELÉG IDŐT  SZÁNUNK PÁCIENSEINKRE  AZ  ALLERGIÁS BETEGET  NEMCSAK…..
Mindig is termèszetgyógyász szerettem volna lenni mi családunkban a természetes gyógymódok alkalmazása hagyománynak számít ezèrt közèpiskolás korom óta tudatosan kèszültem erre a pályára. Úgy gondolom termèszetgyógyászat egy nagyon felelősèg teljes feladat  ès egyben kihivás is.Egy igazi…..
Magyarországon első Németorszàgban tradicionàlis VEGATESZT központ.Vegateszt egészsègközpont amelyben a természetes alapú prevenció és terápia lehetőségeivel,miközben olyan diagnosztikus eszközt és eljárást alkalmazunk,amellyel a szervezet teljes állapotáról tökéletes képet kaphatunk. Eszközünk és…..