Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xsasha18

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
xsasha18 2011.03.31 14:28:26
@bad_rock:
Na de bad rock, milyen házibuli az, ahol faszos-gecis képeket terjeszt a házigazda? Milyen házibuli az, ahol egy náci folyton azt próbálja kifejezni, hogy az eddigieknél sokkal hatásosabb és véglegesebb módszereket kellene alkalmazni, ahol a vér melléktermék? Milyen házibuli az, ahol orica és fészkes végigtrollkodják, pattogtatva a lemezjátszót, és ha valaki szól, hogy ezt nem kellene, akkor azt letrollozzák?
Milyen házibuli az, amire azt mondják, hogy nyilvános parti, aztán kizárnak, mert nincs rajtad sapka. Pontosabban mert van rajtad sapka, csak más a mintája.

Vannak nickek, akikkel nem először vitázunk. Nem véletlenül választom meg velük a hangnemet. Ha ehhez hozzászólnak mások, azoknak esetleg el kellene gondolkozniuk azon, hogy a vitának vannak előzményei. Sokan még annyit sem tesznek meg, hogy az egyel előtte leírt hozzászólást elolvassák, és még én vagyok a monomániás.

Most is valami fura késztetést éreztél, hogy hozzászóljál. Természetesen most sem valami konkrét vitába, hanem az én fikázásomhoz szólsz hozzá? Az én hibám, hogy csak erre vagy képes?

:-) És téged zavar, hogy baszom el az életem? Azt gondolod, hogyha te nem látsz valamiben értelmet, akkor ott nincs is? :-)))
xsasha18 2011.03.31 14:52:12
@pounderstibbons:
Talán ha bele is olvastál volna a post utáni hozzászólásokba, akkor láttad volna, hogy többet is reagáltam, és nagyrészt egyetértettem az ottani meglátásokkal, még azokkal is, amelyek azt fejtegették, hogy szélsőséges lehet a liberális eszmék elleni hangulat.

Csakhogy ez a választások előtt volt, amikor még elkezdődtek volna azok a médiahekkek, amiknek Tóta is a része, és ahol nagyon nem érzett rá Árpád a rend szükségességére. Sajnos mára felfogtam, hogy az a helyzet, hogy Árpád hiába vesz észre egy-egy értelmes összefüggést, nem elég intelligens ahhoz, hogy ezeket az összefüggéseket rendszerbe helyezze, és észrevegye, amikor épp maga hagyja figyelmen kívül a korábban emlegetett összefüggéseket.
xsasha18 2011.03.31 15:48:32
@bad_rock:
Nem értelek. Én jellegzetesen többszáz hozzászólás után szoktam becsatlakozni, az elején elkövetett hozzászólásaim on topic hozzászólások.
Ha megnézed szív fészkei, orica, Rodeo36 hozzászólásait, na igen, ők trollkodnak bőszen az elejétől.

Nyilván elég gáz egy komplett unatkozó trollhadsereget észrevenni, de az annál látványosabb, amikor egyvalaki szembemegy a sztrádán velük. Nyilván én megyek rossz irányba. :-))

Nézz sok-sok dr. House-t, és talán kicsit ráérzel, hol a pont az ilyen jellegű posztolásban. Nem biztos, hogy arra az eredményre törekszem, amire te gondolsz.

Ha mindig lecsót eszel, sose jössz rá, hogy a krumplit megfőzve mégis meg lehet enni, a grapefruit pedig hámozva ehető.

Nekem bőven elég, ha megértem, mi van a magyarliberális mögött, hogyan viselkedik, miért úgy, és mennyire kiszámítható.