Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.I.P.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
R.I.P. 2014.03.01 13:24:08
@Fekete Pestis: Hát rám és korosztályomra már ez a viselkedés legtöbbünkre nem mondható el,persze vannak kivételek,szóval nem nyert,és kussba megyek fel,és az erdőért teszem nem az emberekért,azok oda fele,és fent se érdekelnek,hogy még olyat is cselekednék hogy bárminemű inzultusba is keveredhessek velük,még véletlenül is.nem kell mindenkit a taknyos kölyköt szintjéhez viszonyítani.
R.I.P. 2014.03.01 23:46:25
@álfirkász:Valószínű,csak te nem fogtad fel mit írok te szerencsétlen,de lényegtelen mint ahogy egy ilyen blog is az tele okoskodásokkal,amik se előrébb se hátrébb nem fognak vinni a való életben semmit.
R.I.P. 2014.03.02 15:35:36
@Kheopsz: Nem mindenki írhat olyan egyszerűen mint ti emberek,de jó szórakozást annak aki csak szavak lát és felállitott törvények,és rendszer szerint tud értelmezni,ami bele van programozva.ámde itt a csodás internet ami a szennyben csúszó mászó,alsóbb síkban önmagukat kényszeresen vonszoló férgeket is fel magasztalja,élvezzétek a csodát,ez legyen a boldogságotok és ez a kamu sekélyes képmutató élet.mindenkinek csak sikerült hozzá tenni a cikk,eszmei világához,szellemi szintjéhez,erkölcsben és érzésben egyaránt.