Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosz hal

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek kóstolási jegyzeteiben tallózva választottam három 2003-as vöröst. Ezen kívül semmi közös nincs bennük. Az egyik megfizethető montalcinói rosso, a másik egy színtévesztő Tóth István, a harmadik pedig a különös asszociációkat keltő Paptag Cuvée. Mindegyik…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
comment:com Az NBC bekeményít 2006.10.30 17:36:00
A régi szép időkban, amikor a minőségi drámáknak (Hill Steet Blues, La Law, Vészhelyzet és az Elnök Emeberei) és a csütörtök esti sitcom sávnak (Cheers, Frasier, Seinfeld, Jóbarátok) köszönhetően az NBC messze vezette a nézettségi versenyt, még oly' rózsásnak tűnhetett…..
comment:com Nincs Szupermozi 2006.10.23 19:44:00
Meglepő módon a két kereskedelmi csatorna tudósításokkal jelentkezik folyamatosan. Az RTL Klubon például elmarad a Szupermozi a rendkívüli események miatt. Ez egyébként normál esetben nem lenne hír, de az elmúlt hónapokban - kezdve augusztus húsztól - láttuk, hogy a kereskedelmi…..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..