Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skasami

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai játékunk főhőse Bob, a betörő, aki a felismerhetőség kedvéért minden élethelyzetben börtöncsíkos szerkóban és orra biggyeszthető álarcban mutatkozik. Vagy inkább nem mutatkozik, erőssége ugyanis az áldozat (biztonsági őr, rendőr, kutya, ilyesmi) észrevétlenül,…..
skasami 2013.10.17 11:37:32
A mai második játék nem feltétlen kicsi, inkább csak ezzel volt tele mostanság a fél internet, de ha már flashjátékokat posztolunk, illik megemlékezni róla. A GeoGuessr-ről van szó, mely a mi postaládánkba Skasami jóvoltából érkezett meg, de olvashattatok róla például az…..
Nyakunkon a tavasz, többek közt kezdődik az állatkert szezon is. Az ember nem is gondolná miféle szerzetekkel lehet találkozni a Fővárosi Növény és Állatkertben. Egy vidám kis összeállítás következik csupa furcsa névvel:   10. holt ember keze korall  virágállatok…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
skasami 2013.01.17 11:26:49
Meg sem történt A ráncos öreg 2012.06.28 10:28:00
 Egy sápadt késő őszi délutánon egy makulátlan formájú levélmúmiátsodort és hajszolt a dermesztő szél. Nem volt egyedül. Társaimaradványai ott repkedtek vele, de ő volt az utolsó, aki agesztenyefáról való lehullás óta megőrizte alakját. Színe már nemcsakzöldességét,…..
Meg sem történt Új nap 2012.06.28 10:08:00
 Az első ébredésnél inkább visszafeküdt a szoba lakója. Az ablakon betörőnapsugár még nem érte el az asztalt, így Alex tudta, van még ideje felkelni.A második ébredésnél már az asztal fölött a falon találta az aranyos ragyogást.Motorikus mozdulattal bekapcsolta a…..
 Az éjszakai szél fütyülve és süvítve bukdácsolt az erdő fáinakfeketéllő ágai között. A hideg fényű hold láthatóbbá tette, hogyanhullámzik a fű, hogyan csap tajtékot a kis tó és hogyan hajlongnak afiatalabb facsemeték, mind a szél erejének tiszteletére. Tán…..
Meg sem történt A fogasról 2012.06.28 09:27:00
  A fogason a sálak és sapkák alatt csak egyetlen kabát hirdette támaszadója funkcióját. De azaz egy kabát mily’ gőgösen pöffeszkedően lógott. Mivel vadonatúj és divatos kabát volt. Úgy érezte, szinte pulzáló dicsfény lengi körül. Néha önelégülten vonaglott a huzat…..