Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacekLackovszky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi elemzésemben már írtam a két, alkotmányozástól távol maradó ellenzéki párt politikai költség-haszon mérlegéről. A helyzeten a szocialisták napokban előkerült 2006-os alkotmánytervezete némiképp bonyolít. Eleinte értetlenül nyilatkozó MSZP-s vezetők, majd…..
LacekLackovszky 2011.04.06 16:24:02
@karloszky: majd a faszbúkforradalmárok haragja elsöpri őket! :D
Természetesen nem a zsiráf az a ló, amit bizottság tervezett. Az a teve. A zsiráf az a szó, amit a magyar nácik (jellemzően a kuruc.info szerzői és hozzászólói) használnak a nyilvánosságban a zsidókra.Lovas István a párt központi lapjában Zsiráfok címmel írt jegyzetében…..
LacekLackovszky 2011.03.31 19:12:31
@HaKohen:

"Amikor Lovas ismertetését hallottam a rádióban, eszembe sem jutott, hogy egy szegény és derék állatról beszélne."

Most mondjam azt, hogy ez egyéni szocprobléma ? Talán nem ártana felkeresni sürgősen egy pszichiátert, az üldözési mániát érdemes még időben kezeltetni ;)

(persze attól hogy valakinek üldözési mániája van, még nem biztos hogy nem üldözik - de megnyugtatlak, itt nem erről van szó)
Az önkormányzatok eladósodottságát meg kell fékezni - mondta az InfoRádiónak a hónap elején Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere. A legfrissebb Közbeszerzési Értesítő szerint most éppen 4 milliárd 825 millió forint, egy összegben folyósított, euró alapú…..
Vastagbőr A kultúra mindig fontos 2011.03.30 11:01:00
A 2007-es CLXXXI. törvény szerint a Nemzeti Civil Alapprogram által kiírt pályázatokra olyan társadalmi szervezet is pályázhat, amelynek tagja vagy annak közeli hozzátartozója részt vett a pályázat elbírálásában. Szép, korrupciómentesítő ötlet, meg kell hagyni. Meg is…..