Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iljarepin (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horkheimer, Adorno, Habermas és a többiek  Nem tehetek róla: egyre türelmetlenebb vagyok és erősödnek bennem az előítéletek az elmúlt hónapok hazai politikai vitáit látva, ahol a jogos kritikák és értelmes viták helyét egyre inkább átveszi a szélmalmokkal folytatott…..
iljarepin (törölt) 2011.04.08 17:50:58
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: én nem szoktam világszerte pertraktálni semmit, viszont az emberek jelentős részét dühíti az, ami jelenleg itt folyik, és sajnos akkora a bűz, hogy külföldre is elér.
iljarepin (törölt) 2011.04.08 18:01:00
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: szerintem visszavehetnél egy kicsit. nem tudom mi az az 1/3 amivel jöttél, nem is nagyon érdekel. az pedig nem hazugság, hogy az emberek jelentős részének a töke tele van a folyamatos cirkuszolással, amire semmi szükség nincsen. sajnos csak ezt éri el a kormány, és ez a tömeg pontosan addig fog nőni, amíg ezt így csinálják.
iljarepin (törölt) 2011.04.08 18:10:56
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: figyelj, én azt javaslom, hogy akármilyen nehéz is, próbálj stílust váltani, mert ez így eléggé kontraproduktív. a trollkodást és a személyeskedést nem szokták szeretni az emberek, ezért szerintem sokkal többet használnál az ügynek, ha valami civilizáltabb formátumra váltanál. remélem, megfogadod a tanácsomat, hidd el, jobb lesz neked is. a biztonság kedvéért azért kipróbálom a szűrés gombot, mert nem vagyok egy optimista alkat. minden jót kívánok!
   Ha minden jól megy, múzeumként lesz látogatható a csepeli Csillagtelepen található vezetési pont, azaz föld alatti bunker, amely teljes berendezésével tanulságos időutazásra hív. A komcsik veszettül féltek, hogy ránk ejtik az atomot. A hatvanas évek elején…..