Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kek

22 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kek blogja Utleírás 1 2011.09.09 22:37:47
Várunk a következő gépre. Az első út nagyon kényelmes, és a török tapasztaltakhoz képest sokkal kellemesebb volt. Az egész országból, a légitársaságból, a repülőtérből sugárzik a profizmus. No meg a pénz. Aki hosszabb ideig tartózkodik a reptéren, vacsorát kap, és külön…..
Kek blogja olvass! 2011.09.09 22:36:00
Kek blogja olvass! 2011.09.09 22:35:57
A könyvben, amit olvasott, Mexikóban sétáltak a tengerparton. Innen nagyon messze. Olvasott. A világ másik felére tartott, szó szerint, oda, ahol éjjel van és tavasz, mikor otthon lágy őszi napfény süt át a megrozsdásodott gesztenyefák ágai között, és a legjobban annak örült,…..
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
Kek 2011.08.17 18:35:13
@Hörömpő Töhötöm: Oké, olyat tanul, amit szeretne. Legyen pl. orvos vagy műszerész, vagy régész vagy bármi, ami kicsit több, mint középfokú oktatást igényel. A szakma friss eredményeit nemzetközi lapokból/kongresszusokról, tanulmányutakról tudja meg, ANGOLUL. Persze, lehet, hogy az eladónak az Auchanban nem kell tudni nyelvet. De lehet, hogyha megkérdeznék tőle, hogyha választhatna 2 állás, 2 fizetés között, és a 2 között csak az a különbség, hogy kell tudni nyelvet, vajon melyiket választaná. Én azt mondom a gyereknek, hogy azért kell jól tanulni, mert akkor választhatsz. Ha csak közepes vagy, és nem beszélsz nyelvet, akkor nem választhatod azokat az állásokat, amikhez ez kell.
És mivel a legtöbb helyre az angol jó, tanuljon azt.
Kek blogja kompromisszumok 2011.08.17 08:37:35
Uncsitesó beállított tegnap a hírrel, hogy költözik el (szét) a pasijától. Várható volt. Végre kicsit megnyílt, és beszélgettünk a kapcsolatokról, a pasikról. Akkor rájöttem, hogy R-rel még megvan közöttünk valami, ami miatt tudunk és akarunk egymáshoz alkalmazkodni. Erre…..
Kek blogja munkahelyi gondok? 2011.08.16 20:15:33
Ma ki kellett bínom a főnököt. Osztotta az észt, százszor elmondta, hogy ezt vagy azt nem fogom tudni megcsinálni, mert nem leszek itt szeptemberben. Miért nem érti meg, hogy összesen 7 napot nem fogok a "terepen" tölteni?!!!Ez van erre az évre a rákoknak:Rák:Rákunk a nagy…..
Kek blogja Munka 2011.08.15 21:44:06
Elegem van a hülye főnökömből. Irigy, mert van pasim, mert elrendeződött az életem, mert a pasi elvisz a világ másik felére nyaralni, amire én fizetésnélküli szabit kértem, és kaptam, ami neki eddig sose jutott eszébe. A legrosszabb, hogy mindig este hív fel, közli hosszas…..
Mind a két nap barátoknál voltunk, sütögetni. Szuper volt. Senki sehol nem állt fejre, jókat dumáltunk, pihentünk. R most elment pár napra nyaralni, én meg dolgozom. Szeretnék feltöltődni, mire visszajön. Mert hiányzik már, hogy kicsit itthon is legyek. Ha tudok, majd írok is:-)))..
Kek blogja Növő Hold 2011.08.10 00:25:00
Azt mondta az én drgága párom a múltkor, hogy azért vagyunk olyan fáradtak, mert a rákok a Holdtól függnek, és az akkor fogyott. Nem tudom, most nő-e vagy dagad, de én egyre jobban érzem magam a bőrömben. Csináltam egy kis számvetést, és a következőkre jöttem rá. A felsorolás…..
Kek blogja Féltékenység 2011.08.08 20:20:12
Rájött. Naná, hogy kitalálta, hogy blogot írok. Végül is tudtam, hogy nem kell sok idő hozzá. Nem is fontos. Nincs előtte titkom. Ki van akadva, hogy miért nem szóltam. De az, hogy ő mit fog csinálni a haverokkal a kanos hétvégén, az persze az ő magánügye. Ez az egyenlő…..
Kek blogja Várakozós nap 2011.07.19 21:15:19
Vannak ilyen napok. Általában a napok valamilyenek. Néha semmilyenek, de az is elég jellemzően az. Néha nem történik semmi, vagy egész nap pihensz, aztán vannak összeveszős napok, és vannak várakozósak. Amikor tudod, hogy történnek majd a dolgok, de még nem most. És ha elég öreg…..
Amikor már benn volt a kórházban, akkor mentünk nászútra. Nem gondoltam, hogy sose jön onnan ki. Boldog voltam, szertelen, ide nekem mindent. Amikor elbúcsúztunk, kérdeztem, mit hozzak neki Amerikából. azt mondta, egy dédunokát. Ha lány, legyen S. ha fiú J. Vajon véletlen? Répa…..
Kek blogja Az élet körforgása 2011.07.19 20:56:30
Dejavu-m van.Akkor is egyedül voltam. A férjem dolgozott, és csak vártam a telefonhívást. A történések elindultak, és nem volt már rá befolyásom. Sőt, már régóta, senkinek. Se anyámnak, se a testvéremnek, akikkel pár órája még együtt voltam, és közösen tudatosult bennünk…..
Fekszem az ágyon csont pucéran. Mert meleg van. mert előtte aludtam. Mert előtte szerelmeskedtünk. ÉS mert MEGTEHETEM.Ma reggel arról beszélgettek a rádióban, azok, akiket letagadom, hogy hallgatom, szóval, hogy van-e Lajosnak bakancslistája. Már nem tudom, hogy hogy keveredett oda a…..
Képtelen vagyok dönteni. De nem azért, mert nem tudok, hanem mert mindig még jobbat szeretnék. Van ez a tréning, amin most vagyok. 200 nő öltözködőversenye. De lehet, hogy csak én veszem annak. mindenesetre nemcsak a teljesítmény számít, jóban kell lenni a vezetéssel, abból egy…..
Kek blogja Szabadnap 2011.05.19 16:37:38
Ma nem alszom otthon, fejtágítás van. Talán jobb is. Kicsit összekaptunk. Mert mindketten annyira gyerekesek tudunk lenni. Másrészt azt hiszem, túl sokat voltunk együtt, és egymás idegeire megyünk. De ezt soha be nem ismernénk.Szóval (ja, evvel nem kezdünk mondatot.) Tegnap nagyon…..
Kek blogja Csirkepaprikásnyi idő 2011.05.09 17:52:21
Ma gyorsan ledolgoztam a kötelezőt. Mióta nem görcsölök, hogy összejöjjön a dolog, azóta minden nap sikerül. CSak úgy simán. Mert ez a rossz ebben a teljesítményes munkában, hogy csak azt gondolod, hogy jobb, mint a fix 7,5 óra, de néha jóval több, és sose tudod, melyik nap lesz…..
Jártam, járok hozzá. Nem szégyellem. Segít néha eligazodni. Néha meg csak jó elmondani. A legjobb, mikor finoman lehülyéz. Meg játunk hozzá ketten Mr.R-rel. Mert nagyon nyögvenyelősen indult ez a dolog. Nem akartuk egymást felvállalni. Aztán meg létre kellett hozni egy 5…..
Kek blogja RR és HP 2011.05.02 16:59:46
Nem, ez nem a párom kétszer. Ő "A Réka". 4x20 perc kínzás. Bár be kell látnom, hatékony. Eltelt 30 perc, mire felfogtam, hogy hogyan számol. Hogy amikor azt mondja, még 2, az nem 2, hanem MÉÉÉÉG 2x8. Néha felugrik, és közli, ne add fel. De én néha feladom. Mert már…..
Kek blogja megbillentve 2011.05.02 16:48:38
Megbillent a hitem. Mi van, ha tényleg megöltem valakit?Én, mint orvos, a modern és felvilágosult nő sose használtam fogamzásgátló tablettát. Még akkor se, amikor megmondták, hogy a premenstruációs migrénem és a 2 nap görcs eltűnne. Nem kellett a vegyszer, a hormon. Egyszer vettem…..
Felb...ta az agyam. Persze, hülye voltam én is. Már 10 óra, és mennem kellene. Erre írom a 2. számú meg a 3. számú munkákat. És meg mertem kérdezni, hogy elszámoltuk-e a benzinpénzt. Én csak neki akartam jót. Erre, hogy még ezt se meg azt se számoltuk el. Mondom, tudom, de…..
Kek blogja És IGEN!!! 2011.04.14 08:27:52
HÚÚÚ, de szőke nő vagyok, anyám!Megizzadtam. Most hívjam fel Szamit? Nem elég, hogy nem tudtam nélküle ide bejutni, csinált ezért nekem egy blognevet, email címet, mindent, csak, hogy írni tudjak. Erre fél órája nézem ezt az oldalt, hol lehet az, ahol bele lehet írni. Mert benne…..