Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abdul hakim

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
abdul hakim 2011.03.31 22:23:31
@csiki222: Engem baromira érdekel a dolog.
Először: Ugyanez a cég? Ugyanez a technika? Konkrétan mit jelent, hogy nagyon bejött neki? Fogyasztás, motorolaj csereperiódus, LE, Nm? Mire gondolsz?
Másodszor: Miért Q7, Hummer, Actros amiről beszélünk, amikor a cikk füstölgő BKV buszokra céloz? Ha ennyire bejön ,akkor fogjon a cég egy büdös, elavult BKV buszt, oszt azt alakítsa át. Ha bejön a dolog és egy éven belül behozza az árát (előtte, utána méréssel), valamint tényleg teljesen megszűnik a füst, akkor egy BKV busz átalakítását kifizetem.
Ez elég konkrét, nem?
Továbbra is kérdezem és kérem, hogy mondja el valaki, hogy egy elavult konstrukciónál mitől csökkenne az összfogyasztás az alkalmazott technikával.
abdul hakim 2011.03.31 16:20:53
@newtehen: Mivel továbbra sem mondtál technikai, műszaki konkrétumot beszélgessünk arról, hogy ki a beteg. Azt gondolod, hogy aki nem veszi be a levevős dumákat az beteg? Szerintem az a beteg, aki bekajál minden ilyen fasságot.
Mágneses patrol boostert is árultok? Fizikát tanulj, ne marketinget. De jó helyeken a marketinget is tudják normálisan, környezetet kímélő módon csinálni.
A reklámozott eljárás egyfajta fumigation, ami csak látszólag környezetkímélő. Ez az angol nyelvű idézetben is benne van, csak azért olcsóbb üzemeltetni, mert támogatják a PB-t egyenlőre. Ja, angolul sem tudsz? Lenin elvtárs megmondta: úcsítsza, úcsítsza :-)
Ha módosítaná a dízelolaj adagolását, és a HATÁSFOK növelésével érné el a módosítás előtti teljesítmény és nyomaték értékeket, akkor lenne miről beszélgetni. Ez a technika már olyan drága lenne, hogy biztosan nem éri meg (egyenlőre).
A cikkben említett eljárás sznoboknak való tuning, nekik el lehet adni a cikk szerint, őket vedd le Te is.
INGYEN megtalálható a neten a dízel-lpg üzemre vonatkozó információ is.