Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solymász9

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Solymász9 2011.08.17 16:05:01
@abaka: Szerintem én ilyet nem mondtam, de ha igen, akkor légyszi idézz. :-)
Solymász9 2011.08.17 16:28:04
@abaka: Sajnálom, hogy a tanáraid gátlásokat okoztak benned (nekem is volt pár ilyen). A saját munkámban próbálom ezeket feloldani, bár nem egyszerű, mert a hozzám kerülő felnőttek egy része is ilyen gondokkal küzd. Remélem, egyszer találsz egy jó tanárt magadnak, vagy valahogy sikerül túljutnod ezen. Szerintem a tanár személyisége adja elsősorban, hogy a diák szereti vagy nem szereti a tárgyat, másodsorban maga a módszer. Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy aki a hibásan beszél, annak nincs nyelvtudása, csupán azt, hogy egy szinttől kezdve nem tudja értelmezni a szövegeket. Jómagam rengeteg ilyen esettel találkoztam, akik le akartak nyelvvizsgázni és komoly akadályokba ütköztek. De akik nem akarnak nyelvvizsgázni, azokra ez nem is vonatkozik.
Solymász9 2011.08.17 16:45:29
@abaka: :-) :-) :-)
Organikus káosz! Roma holokauszt 2011.08.02 19:10:00
Ma van a roma holokauszt emléknapja.  A Lehet Más a Politika az évfordulón tisztelettel hajt fejet a porrajmosban (pharrajimosban) áldozatul esett, összesen közel félmillió embertársunk előtt, akik közül több tízezret Magyarországról hurcoltak el a nácik és…..
Vagy tényleg ennyire bénák, vagy ennyire nem becsülnek minket és a demokráciát. Mindkét verzió elszomorító, úgyhogy ideje jelzést adni, hogy nem erről volt szó! - A fenti gondolat jegyében a mai testületi ülés kezdetén, a napirendi vita után az LMP, az MSZP és a JOBBIK…..