Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasareti.eoldal.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első ízben tette közzé az ingatlan.com, hogy mely kerületekben található hirdetéseikre keresnek legtöbbet rá. Természetesen nem a legtöbb értékesített ingatlanról van szó - egy rózsadombi villa hirdetését esetleg az is megnézi, akinek soha nem lesz pénze megvenni. Mindenesetre…..
Mandiner blog Az ingatlanos 2011.04.01 12:01:00
  Különös szakma. Akinek már van néhány lakásfelkutatásra fordított kilométer a lábában, be tudja tájolni a szakma követelményeit és sarokpontjait.   Saját tapasztalatom szerint az tekinthető ingatlanosnak, aki hivatásszerűen fikázza az eladásra váró lakásodat,…..
Lakáshirdetés bikinis csajokkal - képeket már levették, screenshot fent és itt. szövegéről már volt szó itt. (tipp: Zoltán) Vécécsésze a kádban [6. kép] (via Lovely Listing) Életlen képek nagymamával és egy lencsén felejtett ujj (tipp: Péter) "több részlet…..
Marketingtipp Szövegírás 2011.01.31 13:37:00
Anno, amikor eladtam az első lakásom, a négyzetméter és az emelet mellett szerepelt, hogy remek paprikás csirkét készítettem itt a barátaimnak – nagyon kicsi volt a konyha, kellett valami érv mellette. Egy jó barátom hívta fel a figyelmem, hogy egy ingalakokkal foglalkozó…..
pasareti.eoldal.hu 2011.03.30 13:26:12
Az Ingatlan.com-on bukkant egyik éber olvasónk erre az érdekes hirdetésre. A további felesleges szószaporítás helyett legyen elég annyi, hogy erre a lakásra bizony illene az ingatlanosok mindennapos trehánysága, amikor a négyzetmétert inkább "nm"-ként – azaz…..
pasareti.eoldal.hu 2011.03.30 13:21:11
Tudom, tudom... minek filozofálok ezen ennyit. Ez van. Mondjuk úgy, hogy szakmai ártalom. Szeretek grafikonokkal tökölődni. Szeretem a grafikonokat - és a statisztikákat. Csak az zavar amikor nem értem mi miért történik, mi befolyásolja a dolgokat. Itt van pl. egy hirdetés. Vagyis…..
  Minden tavasszal megélénkül az ingatlanbiznic, és nem csak a lakások ill. családi házak területén, hanem megindul a mocorgás a nyaralónak való telkek, a hétvégi kecók háza táján is.   Ha egy lakás megvásárlásánál "azonnal beleszerettem"-felhőn…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..