Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norvéghajós

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási nevek, elképesztő teljesítmények. Az alábbi lista őrzi 1924-től, hogy kik és mikor döntöttek országos csúcsot maratoni távon a férfiaknál. Érdekes, hogy 1924-ben még elég volt a 2 óra 50 perc (kb. 4 perces iram) is az országos bajnoki cím megszerzéséhez. A…..
Valahol a legtöbb futó meg akar felelni a saját maga által A FUTÓról kialalkított képnek. És a legtöbbünkben van valami kép, hogy hogyan is kell kinézni egy futónak.  Mik azok, amik szükségesek, hogy úgy érezzem, tényleg úgy nézek ki, mint egy igazi, menő, nagybetűs…..
Varga Dönci már jópár posztot írt nekünk, íme egy újabb érdekes helyszínen futott maratoni. Jó szórakozást hozzá! - - - Valami tényleg furcsa lehet a fejemben, mert amikor tavaly ősszel egy új, egy napja ismert barátom mondta, hogy ő jövő nyáron marathont fog futni…..
norvéghajós 2014.07.07 17:30:02
Az amerikai főiskolás, fedettpályás bajnokság női 600 méteres versenyében, az első helyen futó Heather Dorniden egy körrel a vége előtt elesett és az utolsó helyre került. Figyeljétek mi jött ezután: Nektek van hasonló élményetek? Nyertetek már reménytelen,…..
Futóblog Okoszokni 2014.06.30 10:17:15
Igen, ilyen is van! Illetve lesz, csak egyelőre nem tudni, mikor. Lassan egy éve, hogy a Sensoria Fitness sikerrel teljesítette az Indiegogos forrásgyűjtő kampányát, a késztermékig viszont még nem jutottak el. A termék maga egy nyomásérzékelőkkel felszerelt zokni, amelyhez egy…..
Nem sikerült végigmennem, de nagyon sokat tanultam. Ezt csak azért írom le az elején, hogy a negatív hullámokat kilökjem magamból. (Aki csak a nagy győzelmekre kíváncsi, egyből abba is hagyhatja az olvasást.) Ha már abbahagyták azok, akiknek minden csak a befutóról szól, akkor…..
Apa fut Félmaraton, 2 óra alatt? 2014.05.05 07:35:58
Reggel 5:30, ébreszt a telefon, nyomom le, ébredek lassan. Indulok kifelé a szobából. Visszanézek még, feleségem fordul egyet a jó meleg ágyban - mennyivel jobb lenne inkább visszabújni - gondolom, de nem, most feladat vár rám! 21,1 kilométeres feladat. Indul a reggeli rutin, a jól…..
norvéghajós 2014.05.05 08:47:46
Apa fut Hogyan lettem futó(bolond) 2014.04.16 21:18:06
Valamikor réges-rég, egy messzi-messzi Galaxisban... Na jó, annyira azért nem volt rég. Szóval: gyerekoromban/iskoláskoromban nagyon aktív voltam: tömegsportok, aktív focista, atlétika. Testnevelő tanár akartam lenni, de sajna nem jött (jöhetett) össze, mivel az úszás teljesen…..
Szeptember 28-án speciális Futóklub esemény várható a Nike, a Budapest Airport és kedvenc légitársaságom, a Wizz Air közreműködésével. Az esemény kifutópályás félmaraton váltó, vagy ahogy hivatalosan elnevezték, a Runway Run. A szervezők ide várják 4 fős csapatok…..
norvéghajós 2013.09.17 17:16:40