Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Szergej Kapropov

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
dr. Szergej Kapropov 2017.08.08 22:18:22
@la tulipe noire: 24.hu írta, hogy elmegy, nem azt, hogy 24 éves. Valamit nagyon benéztél!
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
dr. Szergej Kapropov 2016.11.27 09:03:49
@Samott: ááá, szénné égtem. Köszönöm a korrekciót! :D
dr. Szergej Kapropov 2016.11.27 11:11:56
@pamut: Hogy jön ez ide? Mit akarsz a k*rva hosszú linkeddel? Egyáltalán miről beszélsz? Kit érdekel? Nincs jobb dolgod vasárnap? :)

Elsőre csak ennyi.
dr. Szergej Kapropov 2016.11.27 11:39:22
@pamut: Értettem, azért kérdeztem vissza, mert nem tartozott a topikhoz. Meg is értem, hogy sixx kigyomlálta.
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
És mi van, ha Sanyi épp szabadnapos? Hát ez. (Azokba a még borzongatóbb, rendszer-kiakasztó helyzetekbe bele se merünk gondolni, hogy Sanyit esetleg áthelyezik, vagy horribile dictu kirúgják/felmond.) Bementem a Magyar Telekom Allee üzletébe és megrendeltem az…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
dr. Szergej Kapropov 2012.12.02 11:33:06
Nem is nagyon lehet mit írni erről. Kaptunk megint egy középszerű show-t, sok bakival, sok sms-re buzdítással, alacsony színvonallal. Oláh Gergő belesétált a saját csapdájába: túl jó volt a többiekhez képest végig és itt már a közönség lassan megunja, hogy olyan jó. Ő is fárad, meg begyulladt torok, meg jönnek a kifogások, miért volt magához képest is középszerű. Stone hozta, amit tudott, a Scorpions dalnál sírtam és nevettem felváltva, annyira kínos volt az egész, a magyar dalok mennek neki amolyan stone-osan. Adélnak az első dala tetszett, a második a Locomotiont szanaszét untam, de nem sikerülhet minden mindig jól. Antal Timi hangját és tehetségét elismerem, de már unalmas ez az örökös néptánc imádat (mint Oláh Gergőnél folyton a család), ráadásul beépítettek egy népdalt is. Ez még emészthető volt, de az a Beyonce, az valami rettenet volt. Szabó Dávid angolja sem volt valami túl jó, persze őt nem ekézték annyira, de tény, hogy annyira pocsék sem volt, mint Stone-é.

A mentorok senkit nem kaptak szét annyira. Mintha a Geszti talán kicsit kilógna, mert azért le meri húzni a versenyzőt, na persze annyira nem, nehogy az idolizálás sérüljön: menjenek csak azok az sms-ek. Amit Adéllal kapcsolatban mondott, azzal teljesen egyetértettem: uncsi már a habosbabosság.

Szóval az egész adás olyan 10/5.

Prognózis: jövő héten Szabó Dávid párbajozik Adéllal és Dávid megy haza, 16-án meg Oláh Gergő megnyeri, második Timi, harmadik Adél. :)
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
dr. Szergej Kapropov 2012.11.11 10:38:33
Működik a gépezet, vagy tényleg olvasnak ilyen jellegű fórumokat a szerkesztők. Tegnap semmi tematika nem volt, csak jöttek az énekesek, énekeltek és néha még koreográfia is volt, meg hangulat, meg alapvetően jókedv.

Szerintem az eddigi görcsös erőlködést kicsit háttérbe szorították és úgy lazán odarakták magukat. Megmondom őszintén, hogy ennek az évadnak ez az adása tetszett eddig. Jimmy jr. továbbra is hozza a legalját, annyira rossz volt hallani, pedig elvileg Jon Bon Jovi hangszíne kb. megegyezik Krisztiánéval. Ez tegnap kiderült, hogy közel sincs így, megint rettenet volt. A többiek szerintem a maguk szintjén vállalhatók voltak, a Like számomra olyan semmilyen, elnyomtam rajtuk két ásítást és mire feleszméltem, már mentek le a színpadról. Rejtély, hogy miként jutottak tovább.

Stone párbajdala nekem valahogy úgy látszott, hogy igazából leszarja, hogy kiesik-e vagy nem, odaállt és mindenféle könnyek, buziskodás nélkül vállalta, hogy hazamegy. Nem láttam rajta a vergődést, a "jajdenekemezazéletem" feelinget, csak fogta és - szerintem - meglepően jól odatette magát. A Fehér srác tényleg jobb volt a versenydalánál, de nem lehet ezt végig így csinálni, hogy 47%-ot nyújtok a versenydalnál, de sebaj, mert majd párbajnál 79%-ot hozok és én maradok bent. A tegnapi döntés igazságos volt.

Ha nem erőlködik az rtl, akkor egész jó is lehet ez a traktor. Mondjuk utána belenéztem az X-factor USA-ba, hát nem kellett volna... baromi savanyú az a szőlő, még akkor is, ha a miénk és nemesi leszármazott is szerepel benne Bon Jovit hágva...
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
dr. Szergej Kapropov 2012.11.05 09:50:26
@Shyad-Khourongai: Ne bántsd szegény Jimmy jr-t, hiszen a próbákon mindig annyira jó, csak élőben nem tudja előadni rendesen! Nyilván elhisszük, de talán jobban elhinnénk, ha Keresztes nem csak beszélne róla (miért nincs egy kiskamera, amivel bizonyíthatná, hogy a próbán milyen frankó a srác), hanem mondjuk a sok promó Galaxy S3 közül az egyikkel készítene videót és feltöltené a youtube-ra. Nem, a komplett stábot nem kérném, hogy használja erre, hiszen ők nem azért vannak ott, csak életképeket forgatnak. Szóval hajrá!!
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
dr. Szergej Kapropov 2012.10.29 09:39:21
@Pico: Jó az összefoglalód és kb. ennyi a célja a műsornak is, hogy legyen mindenkinek egy kedvence, akiért leül szombaton nézni. Megtettem én is, de ez a mostani akkora pofánköpés volt, hogy én szégyelltem magam az RTL helyében. Az énekesek próbálták hozni a színvonalat, de ez most nem jött át. Hamisak voltak, három vonaglással meg nem lehet feledtetni a borzasztó mellényúlásokat. A dalválasztás rettenet volt, Jimmy jr-t szerintm direkt alázzák, mert ez a legalja volt amit előadott, de elég nehéz nótát választottak neki. A többiek belesüllyedtek abba a szürke posványba, ami miatt nem is tudom igazán felidézni a többi produkciót. Ja de, egyet mindenképpen: a Csepp a tengerbent. Igen, ez most a vesszőparipám, mert egyszerűen felbosszantott, hogy mennyire fahanggal szétgyalázták azt a dalt. A Geszti helyében ízekre szedtem volna őket, annyira rossz volt! Ezt sosem bocsájtom meg az RTL-nek. A Spirit édesek, aranyosak, kis cukojfalatok voltak, közös tetkó, blabla, öncummantás és szépen ki is hullottak, annak rendje és módja szerint. Valamennyire megnyugodtam ettől a ténytől.