Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dunken

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen jó, hogy van egy ország, ahol így vigyáznak az emberre... :D  Ez persze még csak a kezdet... Jön még több is! ;)     ..
Az osztálykirándulásokról bizonyára mindenkinek szép kis emlékei vannak., sajnos a 9.b-nek csak tervei voltak. Az uticél Sopron volt, amit már mindenki megjárt vagy 4*, na de kit érdekel? Ha Edit oda akar menni, akkor odamegyünk, különben jön a hiszti meg a sírás és valakinek ki…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..