Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macipu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak? Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?" Már a bevezető szöveg elvarázsolt minket a Checkingsystem oldalán, ami utána következik, az egyenesen világszám. A XXI. század lehetőségeitől megszédült…..
Ki az, ami még egy BMW-s gengszternél is nagyobb vonzerőt gyakorol a pusztában tenyésző ukrán prostutuáltakra? Hát az elavult harcjárművön érkező homoszexuális katona. Ez a meghökkentő konklúziója ennek az ukrán toborzós reklámnak, ami szinte bántó önfeltárással azt…..
macipu 2007.09.13 22:58:34
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..