Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falbala

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években a Fidesz foglalkoztatáspolitikájának központi elemévé a közmunkaprogram vált. Ennek a foglalkoztatási formának az erőltetése azonban csak arra volt jó, hogy a kormány mindenhol dicsekedhet az alacsony magyar munkanélküliségi rátával. Az igaz, hogy jelentősen…..
És igen, drága Hölgyeim és Uraim, hosszas várakozás után végre eldördült a startpisztoly és megkezdődik a Lakótelepbajnokság, a FŐTÁV és az Urbanista közös játéka! Mégpedig egyből három nagyágyúval a III., a XIII. és a XXI. kerületből. Békásmegyer? Béke-Tatai?…..
Az alábbi jelentést teszem a 2013. március 14-16 közötti időszakban, a nem várt téli időjárással, és annak következményeivel kapcsolatosan. Legyen tavasz, meleg, és egyetértés! 1. Megállapítom, hogy a március 14-i havazásra, és orkán erejű szélre időben fel lehetett…..
Falbala 2013.03.18 18:43:55
Naiv ügyfél elbukott a Lidl pszichodrámatesztjén, amikor nem tört ki váratlanul egy áriában vagy kezdett moonwalkolni, miután közölték vele, hogy nem veheti meg a krémjeit, mert holnap leltár lesz. Már a nukleáris télre spájzolnak? Vagy tudnak valamit? Csődbe ment a…..
Falbala 2012.11.26 17:01:48
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
Az alábbi kérdés egy jogi patthelyzetre keresi a megoldást. A haszonélvezeti jognak pont ez az egyik  funkciója, hogy a haszonélvező akarata ellenére ne lehessen semmilyen ügyletet kötni az ingatlanra. Tisztelt Zugügyvéd, kedves Fórumozók!Haszonélvezeti joggal kapcsolatban…..