Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tireg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap a múlt héten meghirdetett szülinapi játékok szellemében fog eltelni. Először is kihirdetném a számlálós játékunkra beérkezett pályaművek alapján a nyerteseket. Mivel erre a játékra összesen csak öten küldtek be választ, ezért arra a salamoni döntésre jutottunk,…..
 Los Angelesben bukkantak elő ezek a meglepő street art alkotások. Kőzet kristályok ihlette festett karton fecnik fordítják az épületek hibáit szépséges látványossággá! Kedves ötlet, szép kivitelezés.   Paiges Smith művei annyira megtetszettek a helyieknek, hogy el is…..
Kedves Kartársak!Két évesek lettünk, ennek alkalmából - na meg a hagyományos szülinapi nyeremények miatt - fordított napot tartunk. Arra invitálunk benneteket, hogy írjatok nekünk posztot az itt linkelt játékhoz. Egy hetetek van rá, 2012. június 14-én az előző nap este nyolcig…..
tireg 2012.06.10 15:52:15
A mai játékunk egy elég jól sikerült platformjáték. Az érdekessége, hogy multiplayer móddal is rendelkezik, ami hosszabb távon is kikapcsolódást nyújt (az egyjátékos üzemmódot 18 perc alatt sikerült végigvinnem). Lassabb gépen sincs szaggatás az egyjátékos üzemmódban,…..