Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savanya1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idáig elmerültünk az elméletben, építettünk cellát, beszereltük, megigézve néztük a bubikat, lássuk mitől fog ez az egész fogyasztáscsökkenést eredményezni.Először is a cella felől közelítsünk. Simán mezítlábasan a cellára rákötöttük a 12 Voltot, működik a dolog,…..
savanya1 2011.04.10 14:05:04
@hho2: Szioka mi lenne az ára? Légyszi írj savanya1@freemail.hu
Hogyan építsünk hho generátort kicsiben? Belinkeltem egy nagyon egyszerű hidrogén generátort azoknak akik nem értik hogyan működhet itt megnézhetitek. A folyadék csapvíz + szódabikarbóna = elektrolitA többihez nem kell magyarázat.Persze a rendes működéshez elengedhetetlen a…..
savanya1 2011.04.07 10:24:38
@koszipisti: Bocsi igazad van TD 
De tanácstalan vagyok mert nem irta meg senki az optimális méreteket néztem a lemez árakat 2m x 1m A( Ko 33) = 22500,-Ft a (Ko 35Ti) = 34500,-Ft a (316l) az az Ko 38 = 35000,- Ft nem tudom mibe különböznek a lemezek. Nem tudom mekkora jelentősége van méretnek, hogy mi a jó ha kisebb vagy nagyobb aHHo generátor mérete van menyire melegedhet. De úgy látom ide is inkább azok járnak akik tanácstalanok mert aki tudja a választ az vagy nem akar segíteni vagy nincs ideje. Én most voltam egy olyan helyen akinek van egy ilyen HHo generátora de az elöbb harapta volna le a nyelvét mint hogy valami konkrét dolgot mondott volna csak mosolygott és azt mondta mindet elmond ha veszek tőle egy ketyerét 90.000 Ft szóval vannak ilyenek is. Na majd lesz valami nem siránkozok nekifogok és majd lesz valami.
üdv mindenkinek
Elérkezett a folyt. köv. 3. része. Tehát van mindenünk, ahhoz, hogy összeszereljük száraz cellánkat. Itt szándékosan nem térek ki arra melyik furat hová kerül, mert teljesen egyéni dolog. A 16x16 cm-es lemez ahogy már említettem, jó méretnek bizonyult.Összeszerelés előtt,…..