Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomHard

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz volt a nyár, sok masszázsszalon bezárt, sokan elmentek külföldre, hogy aztán 2-3 hónap múlva azzal jöjjenek haza, hogy már ott sem állnak sorba a vendégek, azért a kis többletért nem érdemes kiutazni, a hidegvízre valót meg lehet keresni itthon is. Ősszel jött egy…..
tampi 2012.02.28 22:07:00
    " - Az isten szerelmére, egy szót se, egy szót se többet. "                                                        Tolsztoj : Anna Karenina       Tampi jó ötletnek találta a felnőttképzésen a feltételes mód…..
ProgBlog Maurocordato igazsága 2012.02.02 22:35:00
„A múltakon ne tépelődjék, a jelenről gondoskodjék maga, a jövőt pedig bízza istenre.”Alessandro Maurocordato portai főtolmács válasza Thököly Imrének, mikor az a támogatását kérte – 1682. Van egy rossz magyar szokás: amikor cselekedni kellene a jelenben,…..
  Narancsoljatok, ez itt Mihalik Enikő legújabb munkája. A Boss Orange őszi-téli kampányában pózolt és huncutkodott a magyar topmodell. Tudjuk persze, hogy a narancsra mindképpen küldtök egy-két kommentet, de ez a márka neve, nem tehetünk róla. Enikő mostanában…..
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
AtomHard 2011.06.16 15:18:40
@Nathan D'Xantine: Akkor mi lesz,ha már nincs aki megtermelje a kannásbort? Ugyanis az ingyenélők nem dolgoznak...

Megmondom mi lesz rájönnek arra ha nincsenek termelő munkások akkor bizony szomjan és éhen halnak...
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
Tegnap este a 2K Games a következő sajtóközleménnyel szórta meg a világot: Media Advisory2K Games and Gearbox Software Announce Duke Nukem Forever® Has "Gone Gold" Vaporware no more! Gaming's most legendary hero makes his triumphant return this June New York, NY – May…..
AtomHard 2011.05.25 14:32:00
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
AtomHard 2011.05.05 10:33:15
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Azért rendelkezik ilyen testi paraméterekkel itt mindenki, mert pont az ilyen kinézetű nem bírja elviselni ha várni kell 10 percet valamire, rögtön ütne ha nem tetszik neki valami...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Egyik szemfüles olvasónk küldte be az alábbi képeket és döbbentett rá minket, valójában mennyi furcsaság mellett is megyünk el naponta. Csak úgy, észrevétlenül, mert valójában már fel sem tűnnek, pedig a főváros utcái néha tálcán kínálják a jó képeket és sztorikat. De…..
   Ha minden jól megy, múzeumként lesz látogatható a csepeli Csillagtelepen található vezetési pont, azaz föld alatti bunker, amely teljes berendezésével tanulságos időutazásra hív. A komcsik veszettül féltek, hogy ránk ejtik az atomot. A hatvanas évek elején…..
Varánusz Orbán: a nép hülye 2011.03.29 06:03:00
Öröm nézni mennyire nekifeszült a Fidesz az alkotmányozási folyamatnak. Tényleg. Ekkora erőfeszítést nem mindennap látni, kanapétigrisként dülledt szemmel küzdenek a legitimációért. Orbánt szemmel láthatóan feszíti a pátosz belülről, mint Villa Dzsörzét a bélgáz,…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..
Trollforgató Indul a Trollimpia! 2011.03.29 08:05:00
Vadásszuk le az internet legeredményesebb trolljait, tereljük ide őket és rendezzünk nekik versenyt! Ezennel meghirdetjük a Trollimpiát, amely keretében bronz-, ezüst-, és aranyéremmel jutalmazhatóak a legkiválóbb trollok, akik százötvenmilliomodik alkalommal is képesek leírni…..