Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciel1989

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
Ciel1989 2012.05.21 20:12:20
Hu kiváncsivagyok milett., amugy nekem is volt itt két kislány igazából nemtudom mióta.. mindig azt hittem csak odaképzelem hosszú sötét hajavolt és fehér hálóingbe volt.. ezért ugygondoltam h vmeik ázsiai horrorfilm miatt képzelem oda :D ált a szobában állt hugom ágyánál és nézett meg mikor zuhanyoztam és becsuktam a szemem akkor tudtam h ott áll és néz nagyon féltem becsuknni a szemem zuhanyzásnál. de belenyugodtam h képzelödöm.. egy idö után viszont egy kisebb lányt is láttam hasonló hálóingben de vállig érö barna hajjal.. de ezután már nem csak álltak a kicsi idefeküdt mellém a nagy pedig a lábamra ült . ált ágyamon laptopozom.nemféltek tőlem én elöször kicsit mert fura volt de tudtam h nembántanak. csak már éreztem is ahogy hozzámérnek sokszor odakaptam mert ijesztő volt h valami hozzámér de ien gyengén. egy idö után megszoktam. féltek vmitöl erre késöbb rájöttem mert egy férfi volt néha a szobámban de ö állt a konyhában volt ezért féltem is kimenni. nemtudtam h hogyan segitsek kértem ismitöl segitséget de ö azt mondogatta h küldjem el öket mert elszivják az energiám.. ezért voltam annyira fáradt. de nemakartam ragaszkodtamm a lányokhoz. egyik este viszont nagyon furcsák voltak nem hagytak nyugton valamit mondani akartak de nemhallotam csak suhogást a fülemnél. így quija táblával probálkoztam. ami aszem 2-3 jára sikerült is. amin meglepödtem mert eddig nem sikerült ls nem is hittem benne.. bár sokat nemért ..csak az igen nem válaszok voltak használhatók de ugye nemtudni mien kérdést tegyél fel igy vmi nagy bajra gondoltam és azt hittem balesetem v vmi ienem lessz, végülis megtörtént a dolog. nem balesetvolt de egy olyan dolog ami megváltoztatta az életemet. az idöt és a helyet is tudtam. ezután megnyugodtak. viszont mikor barátomnál aludtam mármint probáltam mert 4 szelleme volt nemtudom honnan. de másnap mikor hazajöttem velem jöttek ami ellen ugye nem tudtam mit tenni. de igy már 7 szellemem volt -.-" és azt elviselni h itt állnak az ágyam mellett és bámulnak és folyamatosan hideg fuvallatot érzel az nemkellemes végül ismim mondta h küldjem el öket igy az összestől megszabadultam végül.egy ideig nyugi is volt de nemtudom miért rám tapadnak eléggé >< ezért szeretnék megtanulni több ien védelmi imát vagy mit csak nem találok sehol... helyesírásért bocsi csak lusta vagyok javitgatni
Sziasztok! Huha, hát igen... :DMár kb másfél honapja nem jelentkeztem uj bejegyzéssel. Nem is tudnám megmondani az okát, miért is nem. Események márpedig történtek. Csak egyszerűen nem jött hozzá ihlet, h összefogalmazzam. De most ujra neki akarok látni! x)Kezdem egy…..
Ciel1989 2011.03.30 11:32:13
Kislány :) XD jó elnézem.
Azt tudom h állandóan Problémád volt..
hát amiket mondtál rá télleg nem igazak :D talán az egoista de az énis vagyok és sztem Te is és biztos vagyok benne h mindenkiben van egoizmus még ha nem is veszi észre...
Shoxxon Te nem mentél oda köszönni :) mi előbb voltunk ott te érkeztél késöbb és alap h ezáltal neked kellet volna köszönni..
nem kezdte velem összeszürni...mikor megismerkedtünk elkezdtünk barátkozni.elég közel került hozzám kb ö állt hozzám legközelebb barátilag.Attól még h November óta tetszett.. nem léptem semmit mert tudtam h barátnője van és nem akartam szemét lenni..plusz nem futok már fiúk után .XD az meg más h közbe egymásba szerettünk..
Nem cink az :) A fiúk olyanok h ha egy udvarlási szöveg vagy akármi bejött nekik..akkor azt továbbiakban is alkalmazzák :D ...De szünetet azt te mondtad magadnak...
Hát Te nem vetted észre h vége.. most mondja h készülj fel h szakitani fogok veled vagy mi...
senkit sem lehet örökké gyülölni :) én se gyülölök utálok embereket. max rövi ideig aztán közömbössé vál és nem foglalkozok vele :)
Nem korcsosult el :) Sztem nagyon is jó ember jó a személyisége Semmi probléma nincs vele..:) ŰPedig most is egy szerény rendes srác :) csak emellett bátrabb lett!

hmm a lányoknak sose vagyok szimpi :D kezdem felfogni amit mondtak a többiek erről :D Rólam? Oo hát egyáltalán nem.. nem sokan ismernek engem szal.. nemtudom ki hazudozott rólam.szal egyáltalán nem tudom miröl van szó -.-" semmi sötét titkom nincs és semmi rosszat nem csináltam.-.-"" és Ibi meg Sharky ismer szal Tőlük rosszat nem hallasz..max olyan emberektől akik nem ismernek az h mien pletyka terjed rólam azt nemtom..de biztos h hülyeség xD
Helyes :) Tedd azt !!
Ciel1989 2011.03.30 18:24:10
hosszúúú -.-""""""
mindenki folyamatosan változik ahogy énis és van akinek ez nem tetszett és eltávolodott tőlem..de az ien emberek nem igaz barátok :) az igaziak még mindig megvannak :) de az pl h gyáva,Személyiség torzult meg nemtom mi volt még...hát egyáltalán nem az...
Semmien rózsaszin felhő nincs körülöttem :) teljesen világosan látom a Dolgokat:) és figyelek észrevenném ezeket..am is a legtöbb dolog már az elején kiderül :)
elég idős vagyok h ezeket tudjam szerintem ;) és nem ez az első kapcsolatom.. sokat tanultam. tudom mien a rózsaszin ködös állapot mikor nem látsz tőlle már voltam igy de már nincs ien ahogy idősebb az ember sok dolgot tanul :) ne aggódj nem kell semmit tolerálnom nem kell szenvednem semmi iesmi.látom azokat a dolgokat amiket mások hibának neveznek. kinek mi az :) nem hiszi magát tökéletesnek egyáltalán nem..de én azt mondom neki h nyugodtan mond h Tökéletes vagy én is az vagyok és ennyi :) nincsenek tökéletes emberek ezt mindenki tudja.. de ez nem jelenti azt h nem láthatsz másokat annak tudod h vannak hibái de azzal szereted a szemedbe tökéletes legalábbi nálam ez igy van számomra tökéletes :) az h idővel mi lesz az majd kiderül.de nyugi amit te mondasz sose fog megtörténni mert az már megtörtént volna ;)

DE azon múlik ez egy alap illem..am meg csak köszönsz azt elmész vagy mondod h hagylak akkor még gondolkozni vagy csak megkérded h mizu :) ennyi beleképzelem magam és én így tettem volna..^^

az elején volt és szinte minden fiú ezt csinálja ugyhogy kit zavar.. és azóta elég sok dolgot mondott amit tudok h soha senkinek nem mondott még.. :)ez biztos!! mert ezek nem olyan dolgok amiket másnak is lehet mondani nemtom elmagyarázni én értem az a lényeg :)igen öszinte és nem a beváltság miatt mondta :) azok dalok és a szövegét nem ő írta amugy...

ö azt se tudta h szüneteltek...ez végülis mindegy velem csalt... 1 csók volt összesen ne képzelj bele semmit.és összejöttünk és csak szakitásotok utána találkoztunk ismét de ez lényegtelen.

Hát akkor mindenki más :) mert bennem ien nincs..vagy csak én ismerem a megbocsáltást és alkalmazom is mégha az illető nem kér bocsánatot az sem számít.. nem fogok gyülőlni senkit bármenyire is megbántott... nem tudok és nem is akarok:)

Nem hazudozik nem szokása :)
attól még h nem ismerem olyan régóta ezt biztosra tudom...ha valaki hazudik az kiderül elég hamar de ő öszinte..attól még h a barátaid mit gondolnak mondanak..vannak olyanok is rajtam kívül akik ugyanazt mondják mint én :)

akik közel állnak hozzám 3 ember De eből csak Petit ismered a másik 2-tőt egyáltalán nem..Ibi meg Sharky aki még ismer de ők nem hiszem h bármi rosszat mondanának hiszen nincs is mit :) a többi ember meg szinte semmit nem tud rólam max non keveset..szal nemtom ki beszélt rólam se sajnálom h vannak ien emberek... akik hazudoznak rólam..

nem lógunk a Blogodon..csak mondták h ezt írtad aztán ... és végül írnom kellett -.-" de hallod most ezt leírtam de sztem mind2-nek van ennél jobb dolga..énse nézem többet a blogod..mert minek.. szal ne válaszolj mert azt is minek és akkor megint valaki mondja majd h nézzem meg mert irtál és akkor már megint vissza kell írnom de nincs kedvem -.-"

Amugy én nem voltam lenéző veled oO köszöntem is neked mert még kommentbe beszéltünk pár szót h hozok japán zenét..és hallotam h azt mondod barátnödnek h ez ki a franc volt -.-" jó oké nem kell emlékezz rám. de legalább ne halljam..am én is mindig azt hiszem h lenéznek sztem nállad is ezvolt xD szal mind1 igen lényegtelen ez az egész..

szal szijja..hagyuk ezt mind2-en makacs emberek vagyunk szal ugyse győzzük meg egymást ennyih ^^