Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Governor

591 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Fidesz kontra Fidesz 2012.04.27 10:44:00
"Azt álmodtam, hogy két macska voltam, és játszottam egymással."  Karinthy Frigyes Tegnap a parlament legnagyobb pártja a Fidesz, bejelentette nem ért egyet a kormány (melyet a Fidesz alkot) javaslatával, a 98%-os különadó kivezetéséről. A fejünk pörög mint a…..
Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen frankó, minden mennyire sikeres,…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
A közlemény:“Kedves Compact család! Lehet hogy észrevettétek már hogy a videóink többsége nem elérhető a youtube-on. Sajnálatos dolog történt, szombat este megmérgezték a zenekar managerét (GHB), kirabolták és a telefonján keresztül az összes hivatalos klippünket…..
Na de kérem! Formailag megfelelt! 2012.03.27 18:49:04
Schmitt Pál doktori disszertációja a vizsgálóbizottság szerint formailag okés és az akkori körülményeknek megfelel, csak tartalmilag van némi gond vele (nagy részét forrásmegjelölés nélkül másolta, de ez mindegy is). A döntésen felháborodva viszont több korábban…..
Schmitt Pál doktori disszertációja a vizsgálóbizottság szerint formailag okés és az akkori körülményeknek megfelel, csak tartalmilag van némi gond vele (nagy részét forrásmegjelölés nélkül másolta, de ez mindegy is). A döntésen felháborodva viszont több korábban…..
Mindenesetre a zenekar összes videóját törölték, az esetről az alábbi közleményt adták ki:“Kedves Compact család! Lehet hogy észrevettétek már hogy a videóink többsége nem elérhető a youtube-on. Sajnálatos dolog történt, szombat este megmérgezték a zenekar managerét…..
Subba Kezdődhet a hétvége! 2012.03.09 12:28:31
Governor 2012.03.09 12:32:07
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
Csak ez kicsit költségesebb lesz Tomor Andrásnak, mint a VV Verás ügy, ahol ugye teljesen jogszerűen járt el. Egy régi, gagyi, Balogh Edináról készült (a csaj a BKözt Kingája, egyébként őt is a szexguruként emlegetett szépségversenyszervező fedezte fel) napiszaros kamufotót…..
 [A böngésződ nem támogatja az ún. IFRAME-et. Telepíts egy újabb böngészőt.]..
 Nicsak, kik vacsiztak együtt a new yorki Craft étteremben tegnap este? (Clinton jó gazdiként viszi haza a doggy-bag-et a kutyának.) ..
  Szakad a húr Gyuluskám!  ..
Az IMdB szerint a stáblistában láthatjuk egy sarokban csókolozó pár lábnyomait is...
  Máris megkapták a csinos népviseletet.  ..