Regisztráció Blogot indítok
Adatok
at17

19 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Sisson ..
Gut microbiota a facebook-on is! ..
Gyulladás és bélflóra ..
Áteresztő bél és betegségek kapcsolata ..
A bélflóra lakói http://patrickdobbins.com/wp-content/uploads/2013/08/gaps-diet-lecture.pdf ..
Gut microbiota ..
Nagyon érdekes cikkeket találtok itt a bélflóránk és egészségünk kapcsolatáról: http://coolinginflammation.blogspot.hu/ Mi a kapcsolat a testben lévő gyulladás, a megfelelő diéta, bélbaktériumok és krónikus betegségek között?     Gut Flora and Immunity Twenty years ago…..
</body> A kukorica is tartalmaz káros glutént, melyek hasonlóan a búzához kárt okoznak a szervezetben.   http://www.youtube.com/watch?v=IrQmvkRCgmw&feature=player_embedded http://towncenterwellness.com/announcements/ About the new study on corn maize (gluten) Two forms of…..
http://www.gapsdiet.com/Home_Page.html..
http://www.klinghardtacademy.com/Protocols/Dr-Klinghardt-on-Autism.html..
Okozhat autimust, izületi gyulladást, krónikus köhögést, orrfolyást az élelmiszer érzékenység, allergia?   http://www.livelongercleanse.com/page/food-sensitivity Food Sensitivity, Allergy, Elimination Diet | Food Intolerance, Symptoms, Healing   When I was trying to…..
http://towncenterwellness.com/announcements/dangers-of-wheat-germ-agglutinin-wga/..
  www.liszterzekeny.hu   és még..mit együnk? http://healinggourmet.com/SpecialDiets/gluten-free-recipes/..
    Neurotoxinok, hiperaktivitás és figyelemzavar http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/02/gluten-contribute-to-adhd.aspx   Bacteria, Protozoa and Viruses all have Ligand binding proteins or Lectins. Wheat, Corn, Rice and other foods also contain attaching…..
http://gapsdiet.eu/mi-a-gaps/ http://gaps.me/preview/?page_id=28&lang=hu http://juduspeckonyha.blogspot.hu/search/label/glut%C3%A9nmentes..
http://our-lyme-autism-journey.blogspot.hu/..
Az autizmus visszafordítható? http://www.youtube.com/watch?v=RBEhsPZVcJc..
  Nagyon érdekes cikk az autizmus és a Lyme kór összefüggéseiről: http://www.medical-hypotheses.com/article/S0306-9877(12)00048-5/abstract   Long term antibiotic therapy may be an effective treatment for children co-morbid with Lyme disease and Autism Spectrum…..
Információk gluténmentes étkezés GAPS-diéta Autizmus összefüggéseiről. Gondolatok, gondolatébresztők, hogy továbbgondold és változtass.   Miért közvetlen hatású méreg beleinkben a…..
 Kár volt annyit izgulni hétvégén a helyben osztott anyagok miatt, az ügyrendi Bizottsági június 20-i ülése a második napirendi pont után határozatképtelenné vált. Nem baj majd  a szerdára összehívott rendkívülin, vagy a testületi ülés reggelére összerántotton…..
Tegnap volt a sajtóhelyreigazítási per, amit az önkormányzat indított a HVG Zrt  ellen a részvényeladásról szóló cikk miatt. A keresetet tulajdonképp elutasították.  A bíró szerint a tények logikusan vezettek ezekhez a következtetésekhez, véleményekhez.…..
Ami működik, azt ne akarjuk megjavítani, - mondta egy apa a Munkácsy  Mihály Általános Iskola  szülői fórumán. A mondás remekül illik a Munkácsy igazgató választására, és különösen az óvoda bokrosítási elképzelésekre is.Az ovik kapcsán a…..
Az elmúlt napjaim az óvoda bokrosítások és a két iskola, a Telepes utcai, és a Miskolci úti összevonása körüli érdeklődéssel telt. Meghívtak a Telepes utcai Szülői Munkaközösség ülésére, két óvodai szülői megbeszélésre, és több telefon is jött. Amint látom…..