Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor Gali

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márton napra hivatkozva nemcsak a termálvíz, hanem a bor is folyik majd patakokban mindenfelé a Gellértben, mert megint lesz ott Borfesztivál. A nemzet toxikológusa az egyik reklámarc: a híres újévi Zacher mém szövegének személyes tolmácsolásával igyekszik promózni a  murcimurit. Nagy…..
Ezúton szeretném felhívni az Olvasók figyelmét a Phantom Csoprt Kft. nevű cégre, amely – állításuk szerint – betegközpontú expediálás elindítását szervezi patikusok számára. A cég tavaly jelentetett meg álláshirdetést a profession.hu oldalon, melyben oktatókat…..
Viktor Gali 2011.03.28 20:22:42
@P75: @Dagadt vagyok, és?: Jogos :))

@dagadt88: Így is lehet mondani. Ezért vannak az ilyen blogok és fórumok, nemde? :)

@Máгia: Az is én voltam - igen, beismerem. Elküldtem egy-két helyre, kiraktam fórumra: minél többen tudják az ilyesmit, annál jobb. A teljes hazai médiát nyilván nem akarom ezzel az órási sztorival végighaknizni :)

Ahogyan a blog szerkesztőinek is üzentem: vállalom a leírtakat; teljes, valódi névvel. Kizárólag az igazságot írtam le (a megtörténteket szükség esetén bizonyítani tudom), mint látható: minősítések és trágárkodások nélkül.

Megtettem, amit egy ilyen szituációban a saját emberi-morális tartásom megkövetelt tőlem.
A dolgot részemről ezzel le is zártam; perelni nem fogok :)
Viktor Gali 2011.03.28 22:07:23
Újra elolvasva a kommenteket a sorstársak történetei se rosszak...

@Lencsi Lány: Tudom, hogy milyen helyzetek vannak: nem ezzel van (volt) a gond.
A hirdetésben is meg volt említve, hogy a tréningeket a megrendelő cégeknél, kihelyezetten, országosan kellene majd tartani - a mobilitás elvárás volt.

Ez részemről ment volna. Az volt a hintáztatás, hogy már az első körös megbeszélés sem jött össze, mert a tőlem 220 km-re megbeszélt találkozót alig másfél órával előtte lemondták: meglehetősen furcsa körülmények között, kamugyanús indokkal, beígért visszahívással - amiből nem lett semmi...

Ez van: felültettek, időm-pénzem odalett - én pedig néhány fórumon hangot adtam ennek a negatív tapasztalatnak.
Előzőleg nem találtam róluk rossz véleményeket a neten, a honlapjuk igényesen fel van építve - így jártam.
De ez részemről tényleg a történet vége.
Megcselekedtem, amit megkövetelt a haza - és még hírül is vittem :)
Viktor Gali 2011.03.29 21:48:27
@Büszke_troll: Igen: sokkal kevesebbet fogyasztott; mondhatnám: klasszisokkal kevesebbet. A szabad véleménynyilvánítás egyébként nem "rívás" - legjobb tudomásom szerint legalábbis...

@nyíregyházi betti: Köszönöm a jókívánságokat!!