Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoldogIstvand

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután múltkor jól lefikáztam Simon Pierro digitális trükkjeti, most itt egy újabb szösszenet. Ezúttal nincsenek digitálisan odarakott mikulásfejek, amiért óriási pirospont jár. A video szerintem jópofa, bár a kommentelők többsége így is utómunkára gyanakszik...
BoldogIstvand 2011.06.13 11:51:57
Igen :D

Egyébként szerintem nagyon jó az egész, már korábban is bűvészkedtek iPaddal
(
www.youtube.com/watch?v=ATpSPNIuj3M )
Itt jelenesetben az első iPaddel de ez a videó szerintem sokkal jobb mint amit belinkeltem :D
Egyébként én nem gyanítom az utómunkát, megfelelő softwaerekkel és ügyeséggel ezt simán el lehet érni. :D
Azt hiszitek, most viccelek, vagy nagyzolok, de nem: lassan három éve van iPhone-om, rengeteg alkalmazást töltöttem le rá és nem sajnáltam a pénzt sem, amikor úgy tűnt, megéri, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a Microsoft ingyenes alkalmazásától fogom lefosni a bokám. A…..
7. Joker Magic Days 2011 Arany Varázspálca Bűvészverseny eredmények:Mikro verseny győztesei:Arany Varázspálca: Badár TamásEzüst Varázspálca: Vida JózsefBronz Varázspálca: Bill Magic (Ausztria)Junior különdíj: Boldog István…..
Egy hónappal ezelőtt szerencsém volt megjelenni egy japán TV show-ban. A legsokkolóbb nem is a műsor közötti rek­lám blokkok voltak, amelyektől 10 perc után simán bárki epilepsziás rohamot kap­na, hanem a közönség reakciója. Mikor meglepődnek a Japánok, olyan hangot adnak…..
Megszokhattuk már Magyarországon is, hogy egyre több helyen bukkannak fel az Apple termékei vagy ezekkel kapcsolatos őrületek, várókban az iPadek, iPhone-ok, nyílt mezőkön és pusztahelyt a MacBookok, a böngészőnkben pedig az Appleblog. De vannak olyan részei a világnak, ahol még…..
BoldogIstvand 2011.04.04 14:30:02
@FrankieG: Egyik sem :)
csak egy ilyen dísz szerűség, de örömmel fogadom a kritikákat :D
Appleblog Heti Apple-csaj: Demi 2011.03.29 16:54:00
Az utóbbi hónapok eseményei után egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a világ legdögösebb 48 évesével van dolgunk, aki bátran végzi a házimunkát egy szál bugyiban: Aki az ötventől egy hajszálnyira is elképesztően dögösen néz ki bikiniben: És akinél talán csak Monica…..
A mai napon Houdini születésére emlékezve a Google címlapján a világ leghíresebb bűvésze mosolyog ránk. 1874. március 24-én ekkor még csak a Weisz családnál a Rákosárok utcában volt nagy az öröm, de 137 év múltán most az egész világ Houdinit ünnepli. Álljon itt ez…..