Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyafitty

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aranyház FikcióföldénTonnaszámban mért nemesfém, T-Rex csontok és milliárd dolláros ár: ezek azok a jellemzők, melyek együttállása garantálja, hogy az adott hír hitelessége, khm... megkérdőjelezhető. Az uborkaszezon persze nagy ellenség, valamivel ilyenkor is meg kell tölteni…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
A kínaiak nem ismernek határokat, ha valamiből pénzt lehet csinálni: a siralmas kamu iPhone-ok és iszonytató androidos telefonok mára legendássá váltak a földgolyó nyugatabbi felén. Nemrégiben azonban olyan új borzalom született meg egy hongkongi boszorkánykonyhában, aminek…..
Subba A nap képe: Mi az ott? 2011.07.20 09:30:00
kutyafitty 2011.07.20 10:30:39
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
Max (majdnem) 9 éves és Nobu-rajongó, bár még sose járt a Nobuban. Londonban él, ahol van két Nobu étterem is, mégis Budapestre kellett jönnie ahhoz, hogy végre valóra váljon az álma és megkóstolhassa, mit tud a hely. A rajongására jellemező, hogy amikor meghallotta a japán…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
kutyafitty 2011.04.19 12:15:00
Életem legdrágább tésztáját kb 1000 forintért vettem a Matchben. A Culinaris importálja, szép hamvas, rusztikus felülete van, ami nagyon vonzóvá teszi a sűrű szószok kedvelőinek szemében. Ez a rusztikus, tagolt, érdes felület ugyanis azt ígéri, hogy a tésztánk a lehető…..
Azt kérték, hogy írjak valami kirohanósat, mégpedig pont arra a témára, ami régóta cseszi az én csőrömet is. Hát ez történt. Ja, ez most elég csajos, csak szólok. Itt a tavasz, ennek apropójából a női magazinok címoldalán nemsoká megjelennek a "Hozd magad formába napi…..
kutyafitty 2011.04.06 13:50:39