Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ablakos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem könnyű megtalálni az ideális ajándékot Valentin napra. Ennek ugyanis valami olyan szerelmes ajándéknak kéne lennie, amiben benne van az egész kapcsolat. Épp ahogy áll, amilyen ponton van - vagy nyugvó, vagy fekvő, vagy izgi ponton, vagy három napos szerelmesen, totál…..
Mindenki ismeri a klasszikus módszert: idegen szavak bal-, magyar megfelelők jobb oldal, egyiket letakarni, félhangosan magunk elé mormolni... Hát nekem könnyek szöktek a szemembe az ásítástól, akárhányszor ránéztem arra a szürke szótárfüzetre. És a kétoszlopos módszer…..
A tipikus magyar családapa jellemzői: mellig felhúzott rövidnadrág, mell felett kötegben lógó fényképezőgépek és kamerák. A jelenségnek szociológiai oka van, nálunk népbetegség a rendezvényfotózás. A gyerek ül, a gyerek áll, megy, anyák napján táncol, ballag,…..
Akármennyire is nagyra nőtt falunak tartják egyesek Nyíregyházát, az igenis egy komoly város. Vannak benne házszámok. Bár néha eszembe jut, hogy nélkülük könnyebb lenne az élet.Éveken át fogalmam sem volt a házszámokról. Az egyes épületeket ismertem, tudtam, hol vannak,…..
Több helyen már beindult a variálás. A távközlési liberalizáció részeként hordozhatóvá válnak ezután a házszámok is, természetesen az utcanévvel együtt. Ennek köszönhetően a jövőben nem kell a költözés után fáradságos munkával megadni az új címet, új…..
ablakos 2011.09.15 11:31:23
Rendeljétek meg egyedi házszámotokat itt:
daburandecor.hu/webaruhaz/browse/102-hazszamtablak?sef=hc

Amíg a törvény nem változik, addig a házszámot teheted a szobád ajtajára is :-)
Többféle jelzővel illethetjük fővárosunkat, legyen az jó vagy rossz, de egyet semmiképpen sem használhatunk. Az unalmasat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például a házszámok kavalkádja. Nézzünk körül közöttük egy kicsit jobban! Tegyük fel, hogy vendégségbe tartunk és…..
ablakos 2011.09.15 11:27:28
Házszámtáblákat lehet rendelni a következő webáruházban: daburandecor.hu/webaruhaz/browse/102-hazszamtablak?sef=hc

Elvégre: a magyar jogszabályok szerint minden Magyarországon lévő ingatlanra kötelező kihelyeznie a törvényileg megnevezett és előírt ház vagy helyrajzi számot, a lakástulajdonosoknak! Jól olvashatóan, lehetőleg fehér alapon, kontrasztos sötét betűkkel, illetve számokkal. Amennyiben ennek nem tesz eleget, az akár büntetést is vonhat maga után.
Közeleg a Karácsony, azaz újra itt a dilemma, hogy kinek mit vegyünk ajándékba. Az utóbbi évek slágerterméke lett az ún. digitális képkeret, ami nem más, mint egy kisméretű, túlárazott LCD monitor, minimális…..