Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlad Attila

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Grammy-n Beyonce teste láttán megfogalmazódott bennünk a "hogy csinálta?" kérdés, tekintve, hogy anélkül lett szuperbomba alakja, hogy lefogyott volna a kényes területeken...  Edzője elárulta, a titok csupán abban rejlik, hogy olyan edzést állított össze neki, ami 36O fokban…..
Vlad Attila 2014.02.19 14:26:01
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
Vlad Attila 2014.02.18 12:53:47
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

"aztán mégse jött össze nekünk az, ami nekik: az emberi élet"

Egyre inkább úgy gondolom, ez azért van mert tényleg nem tudtuk eldönteni, még 1100 év alatt sem, hogy hová is tartozunk, Eu-hoz vagy Ázsiához? Ha lemaradunk, és nőnek a komplexuasaink Euhoz képest akkor büszke ázsiaiak vagyunk, ha kilapít minket a Kelet súlya, akkor öntudatos európaiak, "polgárok" leszünk/voltunk mindjárt/mindig. Közben meg semmik sem vagyunk főleg. Még mindig jöttmentek, a "bolygó magyar"
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
Vlad Attila 2014.02.12 13:06:50
@fran7:
mivel jobboldali vagyok nekem végtelenül ciki, hogy a magát jobboldalinak valló kormány ugyan azt csinálja amit "baloldali" elődei - csak még igénytelenebb minőségben 20x annyiért.
A,ikor meg mindeközben meg konzervatívnak, kereszténynek nevezik magukat, attól meg gyomrom forog. Abban igazad van viszont, az állam így működik errefelé. Na de kikből áll az állam?
Vlad Attila 2014.02.12 15:01:58
@fran7:
" nem a magyar politikai paletta stílusa, közbeszédje határozza meg az értékítéleted, szemléleted. "

Mi sem 1xűbb:)főleg ha az ember értékítélete és a között amit szemlél van ez a hangyányi kis különbség. És ugye pont erről beszélünk sajnos, hogy ez a politikai stílus bizony nem az égből pottyant, hanem a mi jól megtrágyázott földünkből sarjadt.
Szép elvekkel, értékekkel az ember azért tudja magát hülyén érezni itt.
Érdekes levelet hozott a drótpostás. Nem nekem szánták és nem is a nyilvánosságnak, de aki a kampányban elhiszi, hogy bármi titokban maradhat az hülyének született és monnyonle.  Szóval az van, hogy a szocik kitanálták mi legyen a kommunikációs irányvonal Simon ügyben.…..
  1. A melleken és a nemi szerveken kívül az orr belseje az, amely megduzzad az együttlét alatt. Ez azért van, mert hasonló szövetből épül fel, mint a pénisz. 2. Nem az emberek az egyedüliek, akik kedvelik az orális szexet: a gepárdok, a hiénák és a kecskék is…..
Stresszblog A tökéletes élmény 2014.01.31 08:36:06
Mi a stressz ellentéte? Most felejtsük el egy pillanatra a stressz szigorúan tudományos definícióját, mely az emberi szervezet készültségi állapota, és lehet jó is meg rossz is, függően a körülményektől. Beszéljünk a klasszikus negatív stresszről, a fogakat összeszorító,…..
A film nézése közben megkérdeztem asszonyt, hogy mit szólna, ha kiderülne rólam, hogy valójában sorozatgyilkos vagyok? Rögtön rávágta, hogy nem lepődne meg... Ahogy én sem lepődnék meg, ha kiderülne Elijah Woodról, hogy nincs minden rendben nála. Nem először bújik ugyanis…..
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
Vlad Attila 2014.01.08 14:48:09
Hol vannak a nők a politikában? Otthon. Otthon várják a büdös tahó tolvaj múltbarévedő férjüket, aki elvégzi a kenyérkereső munkát, és legtöbbjüknek sztem eszük ágában sincs cserélni az urával. hülye lenne. Én mindenesetre nem nagyon hallottam olyat az elmlt évtizedekben, hogy bármelyik polifeleség kikelt volna ura, párja, vőlegénye politikai tevékenysége, stílusa nézetei, nőkre vagy akár az emberekre hátrányos megnyilvánulásai miatt- talán az egy esztergomi eset kivétel - de lehet, hogy az se Aztán hol vannak még? Átesnek a vak komondoron, hogy aztán feleségül menjenek az őket részegen megcsapkodó párjukhoz, és hogy aztán megbékülve egy síparadicsomban forraltbort szürcsölve jókat röhögjenek az őket védő-féltó nőjogi aktivistákon.
Aztán ott van Weist Fannika akin én szintén nem látom a jeleit, hogy zavarná, hogy világszép biodíszlet a köztársasági elnök úr mögött. Nem folytatom.
Ezen az íráson nem nagyon érdemes pattogni, mert megdöbbentően alacsony színvonalú.
Számomra inkább az az érdekes, hogy egy nyilvánvalóan intelligens nő, miért ír le ilyeneket? Mert ennél nyilván értelmesebb amúgy, ha csak annyi esze lenne, amennyi ezen sorokból kisüt, akkor mezei NANE aktivistaként tengetné életét vhol.
Ránéz az ember ennek a sugárzó szépségű nőnek a képére, és kínosan érzi magát, mert nem akarja, hogy az illészoltáni tahóság jusson az eszébe, ugye, hogy ön lehetszép, de...már csak azért is, mert biztos okos, de akkor mire ez a blőd és demagóg és kb a fidesz rezsicsökevényes szintjét megütő szöveg? Vagy akkor ez a cél?

Amúgy meg valóban a kvóta látszatmegoldás.
Sajnos cenzus kéne, ha valódi demiokráciáról ábrándozunk, és nem csak annyit értünk rajta, hogy a tömegeket hogyan lehet félelmeik és egyéb zsigeri tulajdonságaik mentén ráncigálni jobbra-balra. Akkor talán több felvilágosult hölgy is markolhatná hazánk kormányrúdját.
exdeus Bejegyzés címe... 2013.06.05 18:08:45
 Az akarj-átok;  Amit tudnátok, azt nem akarjátok adni, amit akartok, azt meg nem tudjátok.  Amit akartok, arra nem vagyunk képesek, amire meg képesek vagyunk, azt nem akarjátok tudni.      Nem bűnbeesés volt és azt nem is Évára kell kenni. Ami…..
exdeus 2013.06.05 18:04:23
A létezés nevezési díja a tudatosított érzékenység – ebből a tudatosság fedezi a biztosítást, az érzékenység pedig a pályadíjat.       Mi adhat eleget, hogy ne akarjál többet?   A civilizáció; minél humánusabban - legalábbis annak tetsző -…..
exdeus 2013.05.13 20:59:50
A másik nem kiegészítő eszköz   nem mindegy hova kerül a vessző,..
exdeus kezdem, 2012.09.14 14:37:59
  A létezéshez képest a gordiuszi csomó cipőfűző-masni csupán de azt is átvágja a halál - a halált meg átvágja a pillanat, mikor maghasad, és kilövelli Beléd magát.       -Ó, drága tükör! Néha jó a szemébe nézni valakinek, ki bízik…..