Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eptura

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaszás Károly 1978 Tihany Kaszás Károly tihanyi ravatalozója a domboldalra ültetett, a kiszolgáló funkciókat tartalmazó V alakú épület-fal fölé emelt egyetlen gesztusra, jelre épül. Az alaprajzi térforma teljes nyitottságával a lendületes tetőforma ravatal fölé magasodó…..
eptura 2012.02.20 14:49:57
A MEO (Inarchi), a tihanyi ravatalozó (Kaszás károly) és az Evangélikus templom Dunaújvárosból (Nagy Tamás). Tessenek nagyon durván kattintani. Azért illik ismerni, mert hazai építészetünk legjobbjai között vannak, és azért érdemes, mert csak-csak ilyes remekekből táplálkozik…..
Megérkeztek a csoport nyereményei, a Műcsarnok éves kártyák, a közép tanszék titkárságán átvehetők! (Ezúton is köszönjük a felajánlást!) A kártyák névre szólnak, 12 hónapig, azaz jövő áprilisig érvényesek. Általánosabb kapcsolódó hír: ugyancsak a Műcsarnok…..
Reflexió - Égig érő haj A munkafolyamat eredményeiÖrvény Egy előre megtervezett akció, melyet a diákok önállóan választottak. A folyamat szemléltette, hogy kevés utasítással létre lehet hozni egy olyan eseményt, amiből kiindulva a résztvevők átélhetik a természet…..
Pajer Nóra Soltész Noémi Balogh Emese Varga Piroska Agura Eszter Bardóczi Alexandra Biró Nóra Eleőd Ákos Engert Dávid Harmat Gabriella Nóra Havasi Sándor Homoki András Antal Jedlicska Gergő Juhász Mátyás Kapitanov Eszter Kőnig Anna Kutas Balázs Kristóf Lengyel Dávid Magyar Sára…..
A B2-es tankör munkája, műteremvezető: Gutai Mátyás, Jószai Ágnes Bakay Domonkos Árpád Bálint Eszter Benkovics Márk Bihari Ádám Borbély Adrienn Borosnyai Anna Judit Cséplő Attila Dávid Alexandra Farkas Flóra Anna Györgyi Csenge Hámory Edit Sarolta Hertel Anna Juhász Ádám Kis…..
Köszönjük minden tankörnek és műteremvezetőiknek az egész heti munkát, nagyon színvonalas vetítésen vettünk részt! Az eredmények: az építészfórum részéről Bálint Cecilia három alkotást díjazott, a fórum való részletes bemutatást nyerték a következő csapatok:…..
B5 Lakner Antal Dombóvári János Balázs Bálint Bálint Tamás Bazsik Anita Csiszár Katalin Gáll András Halász Kitti Hamburger Tamás Harnos Balázs Jámbor Gergő Levente Kárpáti Fanni Xénia Kecskés Luca Terézia Keserű Balázs Kothencz Zsuzsanna Kovács Viktória Mészáros Zsófia…..
égigérő haj BEADÁSI PROCEDÚRA 2011.04.06 14:10:00
Plakát + film Plakát + film Plakát + filmPlakát + film Plakát + film Plakát + film plakát: méret: A1  álló formátum: pdf, max. 200 mb a plakáton szerepelnie kell: alkotók neve + műteremvezető neve alkotás címe dátum BME Középülettervezési tanszék…..
égigérő haj TÉRKÉPtérképTÉR 2011.04.06 10:41:00
egy térkép a várról, ha valakinek szüksége van rá!..
A polgárvárosba több okból is nehéz feljutni. Egyrészt 55 méter magasan a Duna szintje felett fekszik, másrészt alig vezetnek felfelé utak. Ezt az alkotóheti csapat hétfőn élőben is megtapasztalhatta. Az volt a célunk, hogy az egyetemen tartott bemutatkozás és rövid megbeszélés…..
- Égig érő haj workshop műegyetemisták részére -ihletadó videók itt!Számomra ebben az eseményben a tanulás a lényeg! Azért vállaltam, hogy megismerjek érdekes, nyitott embereket, akikkel a kreativitást használhatjuk közös nyelvnek és lehetőséget adunk egymásnak arra, hogy…..
„Szeretem, ha visztek, mindegy is hová Egy vetélkedőben nyertem ezt az álmom Valami dal szól gyerekkoromból, örülök, hogy a refrén Még megy és lassan a többit is kitalálom Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat Mutassa neked, hogy mennyivel jobb nálad Csak…..
A város THROUGH tu Augen A városnak ezen a részén nem túl gyakran járunk, csak gólyabálon és első randin, esetleg egy külföldi barát kedvéért. Valahogy sosincs itt dolgunk, nem mi vagyunk a boltok, éttermek célközönsége, nem lakik itt ismerős. A Vár egy lakatlan szigetnek…..
A Budai Vár első benyomásra szembeötlő problémáin túllendülve azt vehetjük észre, hogy vannak a Várnak egészen jó részei, amelyek apróbb hibái kis erőfeszítéssel korrigálhatóak lennének. A helyszín adottságai előnyösek, keveredni tud a műemléki értékek koncentrált…..
eptura 2011.03.29 00:08:14