Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyz49

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy újságbemutató, gondolhatnátok elsőre, de inkább lehűtenék mindenkit: nem érkezett a magyar - meglehetősen döglődő - nyomtatott sajtó piacára egy új, minőségi kiadvány amely a vasútmodellezésről szól, hanem inkább itthon is belecsöppenünk a gyűjtögethető és összerakható modellek, jelen…..
Ma bajnok lehet a Volán 2011.03.26. 13:38 Hblog..
gyz49 2011.03.28 10:58:01
Gratulálok mindkét csapatnak. A magyar hokinak az lenne a legjobb, ha legalább három csapatunk szerepelne az EBEL-ben. Lehetne a DAB mellett még a Vasaa. Tudom, hogy ez rengeteg pénzbe kerülne, de biztosítaná, hogy a válogatottba kiemelkedő képességű játékosok kerülhessenek be. Ezzel két- három éve múlva stabil " A " csoportossá tudnánk válni. Remélem az új kormánynak a szponzorálásra tett változtatása javíthat a csapatok anyagi helyzetén, mert ez nem foci, itt tényleg odateszik magukat a játékosok az eredményért és közönség is van rá.
A döntő utolsó három mérkőzésén ,meglátszott, ha a Fehérvár felszívja magát nagy különbség van a két csapat között, ami leginkább a reakcióidőben mutatkozott meg. Szerintem a fiatal játékosok neveléséhez szükség van a farm csapatra, mert így is sok tehetséges fiatalt adtak kölcsönbe más csapatoknak. Viszont a farm csapatot is motiválni kellene az eredményességre. Jó példa erre Bálizs Bence, aki kiválóan helytállt az EBEL-ben. Nem is kellene a Volánnak idegenlégiós kapus, mert Hetényivel együtt két kiváló kapus adott.
Rajna Miki szintén kimagasló tehetség. Úgy érzem, hogy a válogatottnak hosszú távra nincs kapusgondja. Szuper Levi felkötheti a gatyáját, de ma még ő az első. Az idősebb játékosoknak pedig úgy kellene levezetni, mint Kangyal Balázs. Minden tiszteletem az övé, mert belátta, hogy az időt nem lehet visszaforgatni. Viszont a hokiimádatával igen értékelhető Vasat hozott létre, amelyet játékával még segít is.
Szurkoljunk a válogatottnak!!!
Hajrá Magyarok!!!!
gyz49 2011.03.28 11:16:48
@hokiss61:
Az EBEL jelentős kihívást jelent a magyar játékosoknak. Nem az számít, hogy ki melyik csapatból került Fehérvárra. A játékosok egyéni fejlődéséhez szükség van egy magasabb szintű bajnokságra. Sajnos sem a MOL Liga, sem az OB 1 nem ilyen. Szükség van kiváló képességű külföldi edzőkre is, mert sajnos a magyaroknak még sokat kell tanulni. Kercsó Árpádot nagyra tartom, de az EBEL.ben ő sem lenne elég. A Volán esete is mutatja, hogy külföldi edzőt sem könnyű találni, pedig az osztrák bajnokság nem rossz, mégis nehéz jó edzőt Magyarországra hívni.