Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josza1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már most a választás előtt, név nélkül, egy nem létező civil szervezet bőrébe bújva hazugságok terjesztésébe kezdtek.    ..
josza1 2020.07.29 22:26:18
Adva van egy 5 fős önkormányzat. Demokratikusan megválasztva és esküt téve. Négyen úgy döntenek, hogy a polgármester, túl jogkövető. Már regnálása elején kinyilvánította és lépéseivel meg is erősítette, hogy kérlelhetetlen, ha suskust, szabálytalanságot, törvénytelenséget tapasztal. Ez a többi négynek nem tetszett és sikeres puccsot hajtott végre, mivel az mégis hallatlan, hogy eddigi privilégiumaik veszélybe kerüljenek és hogy a kis balatoni halászfalut továbbra is fejőstehénnek nézhessék. A megvesztegethetlen egyenes és jogkövető polgármester magára maradt és a négy illegális irat megsemmisítést védő esküszegő ember még annak árán is szétrobbantotta az önkormányzatot, hogy a kicsi falu függetlenségét is feladta, sőt hovatovább a gyarmati sorba süllyesztést kezdeményező erők pártjára állt és azt meg is szavazta. Mi itt a kérdés? Az eset magáért beszél.. Jelenleg a megszégyenített, megalázott falu sorsát, jövőjét kivégzők tevékenysége miatt a derék polgi egyedül kénytelen végezni öt ember munkáját. De próbál helyt állni. Az is lehet, hogy gigászi és tiszteletre méltó erőfeszítései során hibát is elkövet, melyet a maradék négy mély megnyugvással szemlél, ugrásra készen csap le mindenre, amivel támadhatja az egyedül dolgozó embert. Azért ez egy igaz magyar, szegény, de tisztességes falu. Egyszerű egyenes csupaszív emberek lakják. Tisztán látják, hogy hol itt az igazság.
Két év után elbúcsúzik a „Rokkant is ember” blog. Legalábbis az eddigi tartalommal és felfogással nem folytatódik tovább. Nincs értelme, mert a kezdeményezés kudarcot vallott szinte minden értelemben. Annak ellenére, hogy számos nehézséget leküzdve, olykor ellenszélben,  de…..
A Pokorni Zoltán vezette budapesti XII. kerületi önkormányzat helyi tévéje nem adta le a 4K! videófilmjét. Az indoklás szerint a videó sérti a miniszterelnököt. De a tiltással, úgy tűnik, elkéstek. A videó véletlen megnézése után - amelyben egy majom hangján szólal meg…..
josza1 2014.03.22 20:38:34
@wantaan: Én a szegény majom mellett vagyok! Felháborító, hogy ennyire beszennyezték a becsületét és a szellemi képességeit is ilyettén képp Orbánnal vették egy kalap alá! Kikérem magamnak a majom nevében ezt az egy kalap alá vevést!
Becsületes magyar ember, akit meg kell védeni a fenyegetésektől. Megtartja az eredetileg a magyar-orosz barátság elmélyítéséért tervezett vonulást a Békemenet, ám a cél változott: a halálosan megfenyegetett Zuschlag Jánosért mennek utcára. „János akkor tévedt meg, amikor…..