Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokroc

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontjától, az Astoriától csupán néhány lépésre bújik meg a Károlyi kert, melyet a Ferenczy István utca, a Magyar utca, a Henszlmann Imre utca és a Károlyi-palota épülete határol. Ha valaki nem ismeri, tényleg szinte csak véletlenül…..
COYS Defoe háza eladó 2011.01.23 22:41:00
Néhány szurkolónál hatalmas riadalmat keltett, hogy Jermain Defoe eladásra kínálja szerény hajlékát. Erre általában akkor kerül sor, ha egy játékos eligazol, de ezúttal hálistennek nem erről van szó, a csatár nem megy sehová, marad a Spursnél. Ha valakinek kedve van, akkor…..
COYS Karácsonyi buli 2010.12.21 01:04:00
 Angliában nagy hagyományai vannak a céges karácsonyi buliknak. A londoni éttermekben és bárokban már november végétől kezdődnek az erőltetetten induló, majd féktelen ivásba torkolló, cracker-pukkantgató, konfettiesős bulik, napszakra való tekintet nélkül. A Spurst nem…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
COYS Blitzkrieg 2010.11.24 09:43:00
Újabb orgazmus elé nézünk a Spurs egyik legjobb szozonjában evör. Már egészen természetessé vált, hogy hét közben BL-meccs jön. Sőt, eljutottunk oda, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy ma ne nyerjünk. Lehet, nagyképűség és elkiabálom, de a Werder jelenleg annyira padlón…..
pokroc 2010.11.25 10:36:27
A Beşiktaş csapata július 15-én Európa Liga mérkőzést (a második selejtező körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe) játszik. Az ellenfél a nem túl vérmes feröer-szigeteki Vikingur lesz. A Vikingur jelenleg 6. hazája bajnokságában, utoljára a B68 csapatával játszott 0-0-ás…..
 Állandó berlini bázisunk, wifi-támaszpontunk, és családi nyaralónk, valamint a Folyékony Kenyér hivatalos reggeli-ellátója, a berlini Szimpla kávézó a Boxhagener Platz sarkán áll, ami első ránézésre mindenkinek a Klauzál teret juttatja eszébe. Ehhez jön még az, hogy a…..
pokroc 2009.07.21 13:38:11
"Egy haverom elhozta a szombati házibulira a kis tacskójukat, 10 hetes és még nem tudtak neki értelmes nevet kitalálni! Lehet szavazni" - írta nekünk G.Az ötleteléshez kattintás után egy vigyorgós és egy füllefittyenős képpel járulunk hozzá. ..
pokroc 2009.04.29 15:42:13
Galatasaray - Fenerbahçe. Törökországban a RANGADÓ. Ez a mérkőzés olyan, mint a józsefvárosi piac, vagyis az esetek többségében szartól a vitaminig minden van itt. Nem volt ez másként most sem.A két csapat összeállítása: GALATASARAY: De Sanctis - Sabri, Emre Aşık, Mehmet…..
pokroc 2009.04.13 16:23:13
Türk Futbol Arda Turan interjú 2009.03.30 23:14:00
Arda Turan a www.fifa.com/-nak adott nyilatkozatát olvashatjátok a következőkben.           FIFA.com: Arda Turan, ön a török labdarúgás legújabb szupersztárja? Arda Turan: Én nem vagyok sztár, csak egy jó futballista, és ami a…..
 Az eredmények, kérem szépen:Galatasaray - Bursaspor 2-1 ('10 Bekiroglu -öngól-, '31 Yilmaz ill. '53 Ozturk)www.youtube.com/watchGazientepspor - Antalyaspor 1-1 ('90 Sekman ill. '77 Zitouni)Büyükşehir Bld. Spor - Denizlispor 0-2 ('52 Akyildiz, '61…..
autózz! Lincshangulat a villamoson 2009.02.16 16:32:00
A kapucnis küldte a lenti jelenet írásos és képi illusztrációját, sajnos ez sem most fordul elő először, sőt, annak idején pont ez volt az a téma, ami kapcsán az RTL Klub stábja a mi véleményünket is kikérte még tavaly. A jelenség ezek szerint minden igyekezet (?)…..
Oszvald, Maca, és eMm a szereplői ennek a szomorú szerelmi háromszögnek, amiben van ráadásként egy nem vérszerinti gyerek, két ház, új munkahely, és egy közösen felvett hitel. Kedves Szakítós!     Nem akarom azzal kezdeni, hogy milyen régóta figyelem a…..
pokroc 2008.09.20 10:45:40
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..
A három testőrt azért szerettem, mert a férfiak összetartanak, egymás nőjére nem vadásznak. Ha már vadásznak, akkor tegyék ezt méltósággal egy Big Mac mellett, hogy ki, kivel folytassa. Egy esetben elfogadható a kiskanállal belezés, ha a barátom lelép a csajommal. Innen loptam…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..