Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzmkSzántó

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előadás után lehetősége van mindenkien a Betlehemi Lángot hazavinni, részletek Pilisszántó honlapjáról: Megérkezett a Betlehemi Láng! 2012. december 16-án délután  a Nevesincs Színház Betlehemi játéka után a Faluházból mindenki hazaviheti otthonába a…..
Versenyt hirdetett az SZMK a legkreatívabb osztály címért. Témája, mi más lett volna októberben, a Halloween. Minden osztály faragott tökökkel pályázhatott a címért. Túlzás nélkül, szenzációs alkotások születtek: A győztes a 8. osztály lett,…..
Faültetés – Október 29. Végre eljött az ősz, és a várva várt faültetés. A tavalyi bál bevételének egy részét az iskola udvarának szépítésére kívánta fordítani a szülői munkaközösség és a terv megvalósult. Szalai Anikó megtervezte az udvart, Mali Laci megvágta a…..
2011. október 1-én és 2-án szülők, tanárok  és szakemberek segítségével elkészült a távolugró gödör valamint a hozzá kapcsolódó futósáv.Képes…..
Felgyorsultak az események!Balog Józsi és Kosztolánszky Zoltán csapata jelezte, hogy MOST tudnak jönni ezen a szép októberi hétvégén, hogy elkészítsék az útalapot, valamint a gumitégla telepítést. A szülőknek csak az utolsó pillanatban tudtam szólni. (Gondolom ezért nem…..
Rég nem látott létszámmal, 20 fővel ült össze a 2011-2012-es tanév szülői munkaközössége. Rövid beszámoló után megválasztásra kerültek a tisztségviselők:Elnök: Faidt LillaPénzügy: Nyíri MariannPénztáros: Licsik ÉvaGyermekvédelem: Szentpétery ZselykeSzülői…..
Remélhetőleg Pilisszántó is megpróbál a csatornázási és útépítési pályázatok önrészére pályázni. A vonatkozó MTI hírt ezért szó szerint közöljük:Önerő-támogatás önkormányzatoknakAz önkormányzatok az európai uniós forrásból elnyert támogatásokhoz szerdától…..
A 2011. május 7-8-ra meghirdetett "ÁLTALÁNOS ISKOLA UDVARTAKARÍTÁS ÉS FÁSÍTÁS" program TECHNIKAI OKOK miatt, most hétvégén elmarad. A programot nyáron fogjuk megtartani, melyről mindenkit értesítünk majd. Megértésüket köszönjük!Faidt Lilla (SZMK)..
MAJÁLIS PILISSZÁNTÓN ! Program: 7-10-ig zenés ébresztõ  A zenekar a következõ állomásokon áll meg, ahová várják az érdeklõdõket: 7h Diószegi Pál, Kossuth L.u.142. 8h Jánszky István, Vörösmarty u.11. 10h Csicsmanczai Tamás, Szél u.18. 11…..
A Magyar Védőnők Egyesülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából, a Kismama magazinnal karöltve megalapítja az Év Védőnője díjat.www.mave.huA mi védőnőnk Kertész Ágnes. Szavazzon itt! Kérjük, segíts megtalálni a 2011. Év Védőnője díjra érdemes védőnőt! A…..
Köszönet a falutakarítóknak! Köszönet mindenkinek aki a szombati szemétszedő, falutakarító akció alkalmával akár a faluközpontot takarító csapattal, akár saját környékét rendbetéve segédkezett és aktív részt vállalt.Köszönet azoknak is akik a megfáradt takarítókat…..
2011. FEBRUÁR 26-án Farsangi Jótékonysági Bált tartottunk, ami nagyon jó hangulatban telt. Fél nyolctól már érkeztek a vendégek, ami a korábbi években teljesen szokatlan volt, hiszen a vendégek csak 23.00 körül vagy még később érkeztek.A Polgármesteri Köszöntőt követően az…..
Mindenkit várunk 2011. április 16-án 8.00 órakor a HŐSÖK TERÉN Pilisszántón, hogy közös erővel eltakarítsuk azt a rengeteg szemetet, ami felhalmozódott községünkben. Sajnos egyesek szemetesnek használják az erdőt, az eldugott helyeket, mezőket, a faluról nem is…..
Dr. Zacher Gábor toxikológus előadása felnőtteknek: gyerekekről, és a drogról.DROG helyzet van, szülői pánik a XXI. századbanIdőpont: 2011. május 26. 18.00Helyszín: FaluházBelépés: ingyenesSzeretettel várunk mindenkit!Szervező: Faluház-Szülői Munkaközösség (Általános…..
2010. őszén részben megújult a Szülői Munkaközösség csapata Pilisszántón. A Szülői Munkaközösség neve: Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola és Könyvtár Szülői Munkaközössége (továbbiakban SZNÁIK SZMK) Székhelye: 2095. Pilisszántó, Petőfi Sándor utca 37.…..