Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dér I. Balázs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
Dér I. Balázs 2011.03.29 08:08:39
@Dér I. Balázs:

megvan, mit kéne csinálni vele - a Gellérthegyen a Szabadság-szobor kezébe pálmaág helyett.

Valaki megfotosopolhatná, jó lenne desktopháttérnek is.

!!!LOL!!!
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
Alapjában véve gazdasági-pénzügyi kérdésről lesz szó, az már csak véletlen, hogy érintjük a nácikat és a francia kémeket, afrikai diktátorokat, gazdasági szabadságharcot, pénzügyi magánéletet, Obama elnök köreit, a magyar vez és persze Da Vinci-kód vagy a Moszad sem…..
Mikor indultunk bulizni, mondtam, hogy én megyek aludni, és ő mondta, hogy elkísér, de alhatnék nála is. NE FELEDJÉTEK - MEGINDULT A REGISZTRÁCIÓ A SZAKÍTÓS.HU OLDALRA Sziasztok! :) Velem ez volt a legviccesebb sztori, ami megesett, azt hiszem, örülnöm kéne neki, hogy nem…..
Dér I. Balázs 2011.03.28 13:28:59
@Igazság a legfelsőbb szinteken:

Plusz nem kell virág, séta, beszélgetés, "meghallgatás" stb. Ha valakinek nincs erre igénye, vagy ideje - akkor jöhetnek az egyszerűbb megoldások. Nem akarom túldimenzionálni, de élethelyzet kérdése és meg lehet érteni. Természetesen nem a család+feleség mellett kurvázókra értem.
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Dér I. Balázs 2011.03.27 22:41:35
"@chipanddale74: ez komoly? 80 milla egy rakétáért? Hány ilyen van?

Jó cikk lett. Az új tulaj 4 éve hozzá sem nyúlt, hagyni fogják szétrohadni az egészet, és senki nem szólhat bele.
50 méterrel a föld alatt, a 2-es metró építkezése kapcsán épült meg a Rákosi-rezsimet még az atomháborútól is megvédeni hivatott bunker, amelyben Rákosi Mátyás valószínűleg soha nem fordult meg. Mi viszont igen. A KÉK által szervezett Városi Séta ezúttal a…..