Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoces fraktal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Térdre imához, Viktor! 2012.01.07 05:39:00
Remélem egyszer Kedves Vezetőnk megírja a memoárját. Őszintén kíváncsi vagyok: milyen érzés lehet egyedül a világ ellen lenni? Milyen érzés, hogy nem tudod úgy kinyitni az ablakot, hogy a csulapermet ne hulljon az arcodba? Te vagy minden címlapon, veled foglalkozik a világ,…..
autózz! Képcsokor Tőlem, Nektek 2011.05.17 10:30:00
Már egy ideje tartogatok néhány képet a gépemen, amiket meg szeretnék osztani. Javarészt én fényképeztem, bár van amit ismerős küldött. Fogadjátok sok szeretettel.Ez a kép nem túl kirívó, a lényege annyi, hogy a Nissanosnak sikerült pont úgy beállnia, hogy két helyet is…..
yoces fraktal 2011.05.17 22:01:15
@Pasa01: Mi van? Rosszat álmodtál? Feküdj vissza. Te is ÓÓÓDIVAL jársz mi????
A tegnapi poszt után ismét sikerült egy "balkán-konform" viszonyokat tükröző anyagot kapnunk. Szoktam én is "minden jót kívánni" a sóderszállítóknak, amikor potyog róluk a kavics mindenfelé és még saras is marad utánuk az út. Kollégám már állt fejre…..
yoces fraktal 2011.04.12 21:59:08
@Inter Face: Elmondok valamit. Ha a rendőr kijön helyszinelni az első kérdése az hogy kőporladás van e a sérülés helyén. Ez azt jelenti hogy a kő mikor becsapódik homokot szór a sérülés helye köré. Nálam a Magad fajta Haszonleső nem lenne nyertes. Ha már kézzel hozzányúlsz vagy netán ablaktörlőt bekapcsolod onnan már VESZTETTÉL...Amúgy konténeres autóval járok és mindent elkövetek hogy ne legyen probléma de a nagyon okos ember is vétkezhet. Szép estét...