Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lecsóka

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Subba Napi GIF: Kraftwerk 2011.12.15 11:08:00
Lecsóka 2011.12.15 12:31:56
@Foo: A gépemen van IE, Firefox és Chrome. Nekem egyikkel sem fagy a Subba. Egyikhez sem használok kiegészítőt, úgyhogy szerintem eltaláltad a hiba okát.
Lecsóka 2011.12.15 13:27:16
@alekiborg: Hm, akkor egyszerűen csak szerencsés vagyok. :)
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Ez az a sorozat, amitől a legtöbbet várja a netlet (ezért vezeti fel a Vampire Diaries), és amit én is tuti nézni fogok. A történet eddig három inkarációban volt látható: a remek francia eredetit egy középszerű amerikai mozifilm-remake követte, majd jött a Peta Wilson…..
Subba Bang bang bang! 2010.04.12 02:15:00
Szöveg is ott van. /Utólag is elnézést kérek Zubcsek úrtól, hogy először rossz helyről(!) linkeltem!/..
  Tommy Wirkola: Náci zombik (2009)   Megbaszol egy gyönyörű, kedves, vidám, gömbölyű, csodás kannákkal bíró lányt a latrinán, s kis idő múlva arra eszmélsz, hogy nevezett fehérnép egy ráncos arcú, véres szájú zombivá avanzsált. Most persze sokan azt hiszik, a…..
Lecsóka 2009.12.23 21:07:23
Alig egy hónapja jelent meg? Nekem már jó rég megvan, úgyhogy utána néztem mikor is jelent meg pontosan a DVD...
2009. október 20. Az több mint 2 hónapja volt.
www.mozi-dvd.hu/cikk6149.html

Bocs, nem akartam fikázni, de azon kiakadtam, hogy ez annyira jó film lenne. Én is félig bírtam. Unalmas és teli vannak klissékkel. És nekem is úgy jött le mintha vadi új film lenne.
2007. december 28-án volt a Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje Pécsen. Az ott készült felvételekből most a zenekar kiadja első DVD-jét. Ebből az alkalomból találkoztunk Lovasi Andrással, hogy egy kicsit beszéljünk a múltról, de persze főleg a jelenről,…..
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Lecsóka 2009.08.04 13:18:55
@tommee: Szerintem meg akkor volt izgalommentes az F1, amikor csak Schumacher tudott nyerni és a Ferrari. Meg Barrichello, ha szegénynek nem kellett volna mindig előreengedni Schumachert. Meg fél szezon alatt már megnyerte a világbajnokságot. Na ezek voltak az izgalommentes F1-es idők.
Persze, remélem látok villantásokat tőle. :)
Lecsóka 2009.08.04 13:25:56
@törppapa: Ross Brawn és Schumacher... ebben igazad van.
A bergeres-alesis benettonos sztorit sokszor hallottam. De ez nagyon bulvárszagú. Nem vagyok benne biztos, hogy akkor az egy évvel korábbi kocsit próbálták ki. Ha igen, és tényleg annyira szarnak minősítették azt a Benettont, akkor ezek szerint jobb volt a Ferrari. Na de megbízhatóbb a Benetton. Elvégre sokszor esett ki Ferrari és nagyon vegyesen teljesítettek.
Lecsóka 2009.08.04 13:38:12
@tommee: Azt hittem szenilis vagyok már, ezért rákerestem Youtube-on. Visszapattant? :D Gumiból van az a kocsi?

Anno néztem ezt a verseny korán reggel. Hill végig a seggében volt, ezért nagyon izgis volt. (Schumi 1 ponttal vezetett Hill előtt.) Schumacher kivételesen nem bírta a terhet és elrontotta az egyik kanyart. Kisodródott, egy picit le is koccolta a falat, majd rögtön húzta vissza keresztbe a kocsit Hill elé. Mivel Schumi tempót vesztett, ezért Hill bebújt mellé és a következő kanyarban kétségbeesésében teljesen ráhúzta a kocsit. De ekkor már majdnem egész kocsitesttel mellette volt. Nem volt fair. :( És detto ugyanezt csinálta meg Villeneuve-vel. Kár szépíteni, ez nem volt szép. De megértem, hogy ezt tette iszonyat nagy teher lehetett, már a kezében volt a VB cím. El is sírta magát utána. Azt hiszem azért, mert Hill még tovább ment, és azt hitte elvesztette. De Hillnek be kellett mennie a boxba és feladni a versenyt, megsérült a felfüggesztés.
IGNITE fan blog Megnyílt a blog! 2009.02.13 19:55:00
Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy megnyílt a magyar IGNITE fan blog oldal!Reményeim szerint sikerül egy ingyenes tárhelyre átmennünk, de amíg ez nem sikerül, addig itt olvashattok híreket az IGNITE-ról.A következő bejegyzésben várom kérdéseiteket Zolihoz, hiszen a nyár folyamán…..
Isti szüleit augusztus 20.-án szivatta meg a Volán. Az utolsó budapesti járat pont akkor ért a kiskunlacházi megállóba, amikor egy helyi járat parkolt ott, úgyhogy a sofőr úgy gondolta, hogy elég lesz oda egy busz is: A következő levelet ugyan elküldtem a volánnak is, de…..
Subba Parti por 2008.08.15 10:59:00
Mondhatnánk, hogy klikkelj a képre, és keresd meg hol található a kiemelt részlet, de inkább nem. Valami új partipor rejtekhelyet találtak ki? Más magyarázatot nem találunk arra a lucskos fehér dologra ott.   ..
Lecsóka 2008.08.15 11:04:01