Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merry

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Na de hol van Bradley James? 2013.04.28 17:05:20
Míg Katie McGrath (Morgana) a Magyarországon forgatott Draculában játszik, Angel Coulby (Gwen) pedig a The Tunnel című krimiben kapott állandó szerepet, Colin Morgan (Merlin) a BBC nagy dobásnak szánt Quirke-jében Gabriel Byrne oldalán tér vissza a képernyőre, és Roger Allam…..
Merlin Frank Skinner visszasírja 2013.03.06 21:12:30
Frank Skinner író, humorista, televíziós műsorvezető és rádiós. Valamint Merlin-rajongó.Szerencsétlenségére azonban csak tavaly, épp a befejező évadban lett lelkes nézője a fantasy sorozatnak, amit rendszeresen említ, méltat és visszasír, például szombat reggeli…..
Merry 2013.03.11 16:24:24
@Kymy: :DDD Lehet. Végül is a csúcson kell abbahagyni, ami az ő szempontjából talán kb most van. :)
A Merlin címszereplőjét, Colin Morgant díjazta és ünnepelte a közönség a legjobb férfi alakítás kategóriájában az idei National Television Awards díjkiosztó gálán, amelyet szerda este tartottak a londoni O2 arénában. A 27 esztendős Morgan Benedict Cumberbatch (Sherlock),…..
Merry 2013.01.24 23:06:14
@Spawn85: Mi??? Sherlock se lesz?? Most akkor mit nézzek ami brit és remek? :(
Colin és Bradley nélkül szerintem már semmi ütős Merlines nem jönne össze.
Kedvenc Merlinünk, Colin Morgan még idén visszatér a BBC képernyőjére. A 27 esztendős ír színész a fantasy szerep után 2013-ban a BBC One Quirke című sorozatában lesz látható, vendégszereplőként. Gabriel Byrne főszereplésével, angol-ír koprodukcióban forgatják az 1950-es…..
Örömhír! A Merlin a legjobb dráma, Colin Morgan pedig a legjobb férfi színész kategória jelöltje az idei National Television Awards mezőnyében. A díjak sorsáról a közönség dönt, ezért ti se mulasszatok el szavazni! Email címenként egy szavazat adható le a 14 kategóriában…..
Brománcot és szerelmet emlegetni mindig kényes dolog, mert ezek könnyen félreérthető fogalmak. Ezért kissé félve lapoztam fel - Chayiana ajánlása nyomán - a Hypable cikkét, amelynek címe "Merlin retrospektív: Merlin és Artúr plátói szerelmének története". Ám a félelmem…..
A Morganát alakító Katie McGrathtal a DigitalSpy közöl interjút. Mint mondja, az utolsó két rész az elmúlt öt év minden kérdésére választ fog adni, de szerintem Katie durván alábecsüli a kérdéseim számát. ;) Íme az interjú magyar fordítása: Hogyan érett meg a…..
Merry 2012.12.05 22:52:30
@Spawn85: Szerintem sem. De Katie jól megfogalmazta: mit lehetne még elmesélni? Másokkal meg nem tudnánk elképzelni, mert ha megpróbálnák, szerintem megbukna a film ha nem a kedvenceiket kapnák a rajongók.
Katie más filmekben is nagyon jó! :)
Fontos és érdekes interjú a Merlin címszereplőjével, Colin Morgannel az angol RadioTimesban. Íme a magyar fordítás: Mit gondolsz a Merlin történetének végéről? Úgy ér véget Merlin története, ahogyan szeretted volna? Igen, amikor elolvastam az utolsó epizódokat,…..
Merry 2012.12.05 20:15:28
@Spawn85: Nekem is ez jött le.
Kedvenc Artúr Pendragonunk, Bradley James adott becsülendően őszinte interjút a DigitalSpynak. Íme a magyar fordítás: Mióta tudod, hogy a Merlin idén befejeződik? Jó ideje tudom már, nagyrészt azért, mert tudatában voltam, hogy én nem szeretnék tovább menni az ötödik…..
Merlin Merlin után Camelot? 2012.11.26 20:52:46
Úgy tűnik, komoly űrt hagy maga után az ötödik évaddal lezáruló Merlin, nem csak a nézők szívében és a BBC One műsorstruktúrájában, de a gyártó Shine és a nemzetközi forgalmazó Fremantle Media Enterprises (FME) pénztárcájában is. Még huszonnégy óra sem telt el a…..
Az angol SFX magazin legújabb száma összeállítást közöl Artúr és Merlin öt éve tartó barátságról, megszólaltatva a legilletékesebbeket, a sorozat két főszereplőjét. Íme a cikk magyar fordítása: Han és Csubi, Batman és Robin, Spock és Kirk... A sci-fi és fantasy műfaja…..
Merlin Befejezés karácsonykor 2012.11.26 04:08:02
Rossz hírek. A BBC vasárnap éjfélkor kiadott közleménye szerint az ötödik évad fináléjával véget ér a Merlin. A közlemény látványos végkifejletet ígér karácsonykor. Némi vigasz, hogy az alábbiak szerint nem a BBC, hanem az alkotók döntése a lezárás. Erre…..
Merlin Egy kis korkülönbség 2011.11.12 01:52:00
Előre szólok, hogy aki még nem látta a harmadik évadot, spoilerrel fog találkozni az alábbi gondolatmenetemben. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze a szerzőt vagy olvasótársait! A Merlin egyik markánsan egyedi vonása az Artúr-mondakör feldolgozásainak sorában, hogy a…..
Lehet, hogy az epizódban csak pár másodperces jelenet lesz az egész, de az biztos, hogy a színészek egy egész napot eltöltöttek az egyik vívójelenet begyakorlásával, majd felvételével az ötödik évad nyári, franciaországi forgatásán. A nap eseményeiről készült fotókat két…..
Merry 2012.11.01 23:06:06
Katie McGrath (Morgana) és Bradley James (Artúr) volt a vendég az angol Channel 4 csatorna T4 című műsorának tegnapi adásában. Az interjúból érdemi információra ne számítsatok, de mégiscsak Katie és Bradley, aranyosak és szeretjük őket, úgyhogy itt a helye a…..
Néhány kép az ötödik évad nyitóepizódjának forgatásáról... Colin Morgan és a forgatókönyv Egy kis ruhaigazítás Guinevere (Angel Coulby) a tanácsterem díszletében Egy jelenet, ami - vélhetőleg a BBC kérésére - kimaradt az epizódból Műhó, szélgép és kamera a daru…..
A BBC Points of View című műsorának mai adása foglalkozott a Merlinnel, amely tegnap tért vissza az angol képernyőkre az ötödik évaddal. A műsor rövid összeállításában három nézői vélemény hangzott el, megszólaltatták Angel Coulbyt (Gwen) és Bradley Jamest (Artúr), és…..
Szombat este elindul a Merlin ötödik évada a BBC első csatornáján, és a héten már annyi beharangozó jelent meg a világhálón, hogy olvasni is alig győztem, nemhogy megosztani. A sorozat hivatalos Twitter-csatornája ma este közös epizód néző partit rendez a virtuális térben.…..
Hamarosan megjelenik CD-n a Merlin harmadik és negyedik évadának zenei anyaga - adta hírül a filmmusicreporter.com. A két hiánypótló kiadvány Rob Lane, Rohan Stevenson, James Gosling és - a negyedik évadnál közreműködő - Michael Pawlichek nagyszerű…..
Mindenre van esély, de semmi sem biztos. Nagyjából így lehetne összegezni az ötödik éve Artúrt alakító Bradley James véleményét a sorozat jövőjével kapcsolatos tervekről. A 28 esztendős színész a Digital Spynak úgy nyilatkozott, szeretné, ha a sorozat a csúcson érne véget,…..
A Merlin hivatalos Youtube-csatornája közzétett egy két és fél perces videót, amelyben az alkotók mesélnek arról, mire számíthatunk a szombaton induló ötödik évadban. És hogy még izgalmasabb legyen, részleteket is láthatunk a folytatásból. ;) Nézzétek! ..
Mivel hétvégén elkezdődik Angliában a Merlin ötödik évada, a brit műsorújságok mindegyike foglalkozik a BBC-re visszatérő fantasy sorozattal. A TV Choice, a TV Times, a TV & Satellite Week, a What's on TV, a TV Easy és a Total TV Guide is közöl beharangozót. Ám a…..
Íme a szombaton induló ötödik évad nyitóepizódjának rövid tartalomismertetője és szereposztása a BBC-től: Merlin 5x01 - Arthur's Bane - Part 1 "Camelot egy új aranykor boldog napjait éli. Ám bármennyire is virágzik, pusztulásának sötét magvait már elvetik... Hiszen az…..