Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kameraa (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
kameraa (törölt) 2013.10.28 23:54:36
@Milfucker: Egy dolgot viszont nem értek... hogy várják el a nézőktől, hogy jegyezzék meg a műsor nevét, ha ők maguk is helytelenül ejtik mindig. Ők SZuperszexit mondanak mindig, pedig az Zuperszexi. Kvázi ezzel azt mutatják kifelé, hogy még nekik sem fontos annyira a saját műsoruk, hogy megtiszteljék azzal, hogy helyesen ejtsék. Ha meg nekik nem fontos, akkor a nézőnek miért legyen?

Szerintem azt a Z-t a németben C-nek kéne ejteni. Nem?
A nap messze legbizarrabb cikkét a Blikk online kiadásán (hol másutt?) olvastunk, ahol nem csitul a Vundersőn és Zuperszexi első adásában elsütött Egervári-vicc keltette hullám: most éppen egy ketrecharcos mondta állítólag, hogy megruházza Sebestyén Balázst, mert annyira a…..
kameraa (törölt) 2013.10.17 21:40:26
@tiszavirag777: Egyetértek!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..
kameraa (törölt) 2013.02.22 21:26:07
Biztos posztoltuk már, na és akkor mi vanPULYKÁZÁS: Heréidet a lány orra választja ketté, pulykaarcot imitálva...FILTEREZÉS: Fel-le mozgatod heréid a lány nyitott szájában, teafilter használatát imitálva.HABCSÓK: Önmagáért beszél.HOLLAND KEMENCE: Befingasz a paplan alá, majd…..
kameraa (törölt) 2012.05.25 01:40:37
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
kameraa (törölt) 2012.05.08 18:50:31
@Gamble: háát.. lehet, hogy az egészet!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Hoze Publi ciszta 2011.10.20 17:27:00
Miért okádjunk a 'Dupsteptől'? Időről időre újabb és újabb zenei irányzatok bukkannak fel, ami helyén is való, hisz semmi sem lehet állandó. Változnak az emberek, változnak az igények, a szórakozóhelyek összetétele is, generációk jönnek mennek, és helyénvaló rotáció is,…..
Hoze Infó 2011.08.24 17:27:00
 A Napiszar ügyről:Nna, mai naptól NEM vagyok Napiszar szekesztő, totál felmondtam. Egy ideje amúgysem én csináltam már, hanem megbízott ismerőseim. Szóval mostantól kéretik mellőzni a "tegyééélfel engeeemiiis" dolgot - mert már csak egy sima mezei kommentelő…..
Hoze The End 2011.06.10 00:24:00
A Hoze Blog ezennel befejezte működését, bezárja kapuit.És most ezúttal tényleg. Jó volt itt 3 év 4 hónapon át osztani a mindennapi szennyt, tulajdonképp egyféle ön-terápiaként is szolgált ide kiírni bizonyos dolgokat, hátha meghallja a világ. Egy darabig meg is hallotta, aztán…..
Hoze Film + Szavazás 2011.04.05 20:30:00
Zöld Sárkány Gyermekei   Holnaptól nézhető az ominózus művészfilm, melyben egy kisebb szerepem is van. Alábbi videón a trailerben is felbukkanok, 0:24-től egy röpke időre. Ma bevillantam a Hír Tv-n is a Paletta című műsorban ezzel a trailerrel. Egyébként kurvajó, ma van…..
Hoze BLOGTÉMA 2011.03.26 20:37:00
Blogok aranykora2005 - 2010 RIPBlog is dead! Azt kell mondjam, kész ennyi. Ennyi volt. Lehúzhatja a redőnyt a blog-ipar, úgy ahogy van. Ez a blog azért jusztsem zár be, húzza a végletekig. De kezdjük az elejétől: Nem kell ezen végül is sírni, hisz ez az internetes világ…..